Khamis, September 05, 2013

The Easy Way To Learn English (sticky mode)

Assalamualaikummmmm...

Aceh....

Para pembaca budiman semua. Saya ingin berkongsi sesuatu dengan Uols...

Ini bukan MLM ye... :P

Saya nak tolong kakak ipar dan birasku promote buku penulisan mereka ini....

Bagus untuk anak2 dan kita sendiri juga.... Bukunya ringan dan kecil, mudah dibawa kemana-mana.... Sebagai rujukan dan bekalan ilmu untuk memperbaiki english grammar kita semua..

Tak mahal uols,

RM16.50 sahaja.....


Keratan akhbar.. Itulah birasku... Seorang English Teacher yang cemerlang di Negeri Sembilan...

Macam yang uols pun tahu, kakak iparku pulak sedang melanjutkan pelajaran di peringkat PhD di Manchester...

Dia pun penulis buku ni jugak...

So siapa yang berminat, boleh whatsapp di no 0122638083

No mak lah tu....

Harini baru je iklankan kat fb... Laku sampai tak menang tangan nak melayan whatsapp dan pm..

Seronok jugak berniaga online ni kan walaupun just tolong kakak dan abang je... Satu sen ku tak ambil upah ye....

Hehehehe...

Ok... Daaaaaaaa....

Ohye, petikan kata2 kakak Diana Ahmad Busra :-

"Buku ini ditulis berdasarkan pengalaman kami mengajar di sekolah2 luar bandar & pemeriksa public exams e.g PMR, SPM & MUET. Sesuai sebagai rujukan sesiapa yg berminat utk memahami asas serta penggunaan basic English grammar. Semoga ilmu yg dikongsikan di sini dpt dimanfaat sebaiknya, InshaaAllah"

Tiada ulasan: