Khamis, Ogos 15, 2013

Selamat Hari Raya!!!

Hehehehe... Dah seminggu raya kau baru nak wish??? Muehehehe.. Jadilah noks daripada takde...

Tema tahun ini adalah hijau kebiruan... Ala ala turqoise gelap gitu.... Amily punya baju kurung tu beli last minute... Besar gelobos... Janji hado... Busu Boy yang belikan kat bazar ramadhan..

Macam tahun lepas, kami raya rumah inlaw dulu... Then baru balik Muar pagi raya tu... So ini semua gambar-gambar raya hari pertama... Raya pertama mmg kelam kabut sikit so tiada langsung gambar berlima... Sedih!!

Tak kisahlah janji moment tu ada dalam kepala... Ni kali kedua berturut2 Bi dapat beraya bersama kami... Tahun depan belum tentu dapat beraya bersama... So kami just enjoy the moment jeghs... Menikmati sisa-sisa cuti ni bersama-sama... :( Sedih mmg sedih tp malas nak fikir sangat...

Tahun ni jugak tahun kedua kami beraya di rumah ni..... Alhamdulillah....

Alhamdulillah juga... This year beraya naik mpv so takdelah masing2 berebut aircond khen.... Anak dah ramai ni tak sesuai dah naik kereta.. Panasssss... Muehehehe.. Dasar tak tahu bersyukur.. Ada orang gi raya naik motor je Marsha oiiiii... Huhuhu..

Ohye, dikesempatan ini ku memohon ribuan ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa sepanjang berblogging ni.... Manalah tahu kan ada yg terkecil hati... Zero zero eh.. Jangan serik nak menyinggah di blog ni ye... Tanpa kalian siapalah diriku... Eceh... Next monday dah start kerja... Huwaaaaaa.... Malasnyaaaa...

Oklah uols.... Iols nak tido dah.. Gudnite!!!!

Daaaaa....

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 ulasan:

Amy Z! berkata...

Selamat Hari Raya to you and family. Minta maaf juga kalau tersilap komen. Hehe.
Meriah tengok gambar. Qila dgn Ariq nampak happy sgt. Semoga bergembira selalu. :-)

Adlin Mohamad berkata...

kita balik tangkak..
pagi raya haru bila anak cirit birit hehehe .. anak ramai sama la bila naik start la anak2 bergaduh cari ruang nk tido hahahha ..

selamat hari raya !

dak-eiza berkata...

Slmt hari raya buat marsha sekeluarge
Yg tu gambaq ngan inlaw la ye
Tot parent u, mil muke ada iras awak laaa

norhidana miswan berkata...

selamat hari raya kak.... msti seronok kan beraya thn ni, lagi2 dh tambah ahli sorang lg tuh... suke nengok si ensem boy tu siap bersamping ngn songkok tuh...