Rabu, Julai 03, 2013

Day 55 : Sudah motak

Hehehe...

Baru botak petang tadi sebab belakang kepala dah merah dan tanda2 mcm kelemumur tu dah banyak...

So ayuh botakkan!!!

Ariq tanya "Ni baby boy ke?"

Hahahahah... Sesuka kan boleh tukar2 jantina...

Qila pulak kata "Handsomenyaaaa... "

Hahahahahha... Ni lagi sorang... Mummy debik kang...

Memang jadi kelaziman kami akan botakkan kepala anak2 lepas tempoh pantang... Rambut Amily pun dah panjang sgt sampai ke tengkok... Rimas tgk kalau berpeluh.. Masa baby ni elok lah botak... Ringan kepala... Tapi masa nak tumbuh balik tu memang buruk sikitlah tapi its okay.....

Nanti Mummy beli headband banyak2 ye sayang.... Pakai masa raya .. Hehehe...

Tapi, Amily tetap comel di mata Mummy.... Love u sayang!!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

1 ulasan:

Amy Z! berkata...

Seronok ni nanti nak shopping baju raya baby. Yeaaa..

Takpe nanti tumbuh rambut baru lagi cantik. :D