Jumaat, Mei 03, 2013

Masih belum lagi....

Haih..... Bilalah baby AI nak keluar ni....... Tetiap malam Mummy berdebar2 tunggu kalau2 rasa sakit tu nak datang tapi nan hado....

Ikut history dua2 anak before this, mmg betul2 ikut due date... Ariq cepat sehari, Qila pulak lewat 3 hari.... Yang baby ni tataulah mcm mana...

So far Mummy masih kerja lagi.... Nak kena settlekan banyak benda so pengganti Mummy nanti takdelah sesak kepala hotak dia kan.... Terus terang Mummy cakap, workload Mummy bukan calang2 orang boleh handle.... Tu sebab kalau Mummy tiada satu hari kat office, boss kecik dan besar amatle gelabah... Hehehehe....

Workload kat rumah pun Mummy masih buat... Dah takde bibik ni kenalah ringan tulang... Daddy memang selalu balik tapi takdelah nak harapkan dia untuk buat kerja rumah... Selalunya dia akan handle anak2 je.... Lain2 memang tugas Mummy...

Rasa takut tu mmg ada... Siapa tak takut beranak wey... Lagi2 pengalaman masa bersalinkan Ariq dulu agak ngeri walauoun sakit sekejap je.... Hopefully yang nombor 3 ni sakit tak lama lah.... Dan budak bertuah ni senang keluar berdesup gitu... Ihiks...

Oklah.... Tetiba rasa ngantuk nak tidur..... Muehehehe....

Published with Blogger-droid v2.0.6

2 ulasan:

cik chinta berkata...

sm r, lom ada tanda jg bby nk kuo nih. adeiii

OneSimpleMother berkata...

mudah-mudahan marsha di permudahkan masa bersalin nanti..