Jumaat, Mac 22, 2013

Takde kerja...

Hari ni gatal tukar background.... Saje gatal.... Takde benda nak buat di kala kebosanan kat office ni.... Ihiks.....

Tak sakit mata kan???

Senang baca kan???

Tu yang penting...

Ohya, esok kami akan ke Pontian...... Satu-satunya adik tunggal aku akan bernikah dengan wanita pilihan hatinya..... Ahad bersanding kat Kukup Golf Resort.... Woaaahhhh sukalah Ariq boleh tengok orang main golf live gituuuhhh... Ahaks...

Iyeeeeee.. Sekarang ni dia sangat obsess dengan sukan golf... Hari2 nak tengok Golf Channel kat astro tu....  Mummy sangatlah bosan okay kalau dia merengek2 nak mintak tukarkan channel golf! Selama ni asyik tengok 613... Haaaaaaaaa... Sekarang merasalah kau tengok golf tournament setiap hari noks!!!

Qila pulak tak sudah2 nak tengok DVD Barbie.... Asyikkkk berangan bila dah besar nanti nak pakai heels macam Princess Barbie.... Adoyaaaaaaaiiii....


Nilah anak bujang saya nan saorang sedang nonton golf....... Dipaksanya kita duduk teman duduk sebelah dia... Pffftthhh!!!

Lately ni memang susah ye nak ambil gambar Qila.... Dah anak dara dah minah tu so wajahnya sekarang amat exclusive ye uols...... Kalau tayang selalu nanti jatuh pulak sahamnya...

Muehehehehehe...

Okbai!

Tiada ulasan: