Khamis, Februari 07, 2013

Sakit hati

Aku sakit hati dengan office ni....... Kenapalah susah sangat nak bukak maybank2u dari office ni???? Dahla line 3g maxis maha lembabs..... G sematooooooooooo... Puiiiii!!!!

Aku nak bayar barangan belian online pun susah... Pui lagi..... Hissshhh...

Haih.... Asyikle sentap aku ni.........

Satu hal lagi, aku sangatle susah nak stop shopping online.... Kepala dah naik botak dah ni... Tambahan lagi, tempat online shopping aku yang hakiki, eceh... Kat mama.and.kids.junction tu selalu bagi special price kat aku, mahu tak meroyan..... Hati rasa nak beli semua jeee... Eceh....

So far, minggu ni aku tengah aim barang2 di bawah :-

Ihiks..... So far kat situ je yang bagi best price untuk aku.. Promosi sampai end of this month... Tengah tunggu green light dari Bi sebab dia seboleh2 suruh beli yang ini :- 
Britax ni sekarang dah takde promotion lah... Dah mahal..... Tak sanggup wey nak keluar $$$$ semata-mata nak sumbat Qila dan adik dia duduk sini..... :p

Fisher Price Rocker...

Yang ni, dulu tak silap aku kemain mahal harganya... RM300++...... Jaman Qila dulu lah.... Tapi sekarang dah murah... Free postage lagi tu.... Rugi tak beli noks.... Huhuhuhuhuh... Memang dah booked dah.... Tunggu green light dari aku, aku akan suruh Ina dari mama.and.kids.junction pos sekaligus dgn barang2 lain....... Sebab haritu baru beli MOMBO dari dia kan... Takkan tetiap minggu nak suruh dia pos barang aku je pakai gedex/poslaju.... Dahle dia masih dalam pantang... So kali ni aku akan purchase sekaligus dan senanglah dia nak pos sekaligus nanti.... Ahakss.... Mudahkan dia dan aku jugeks.....

Last... Avent breastpump... Aku tak sure nak beli yang atas ni atau yang bawah ni.... Atas ni yang lama  dan bawah ni yang latest... See how... Tunggu pandangan dari Ina dulu...... 
Harga memang jauh lebih murah dari beli kat mall.... Padehal sama je pun.... Maybe ni harga warehouse kan... Diorg tak bayar sewa kedai and what-so-ever.... 

Pergghhh... Anak ketiga ni kemain all out aku shopping!!!! Gara2 barangan baby sekarang sangat mudah dan senang dibeli online dengan harga yang jauh lebih berbaloi berbanding dulu.... Dulu mahal gilos noks... Skrg semuanya free postage dan kalau loyal cutomer dapat lagi diskaun...

Tu sebab aku gila memborong barangan baby sekarang ni... Ahakss...

Rezeki anak no 3..... :)

Takpe, nanti pass baton kat anak2 adik aku je... Takde hal...... Boleh je guna balik... Mana tahu ada rezeki anak no empat kaaaaaaaann... Agegegege...

Oklah.... Nak kuar lunch....


Tiada ulasan: