Rabu, Februari 27, 2013

Anak oh anak...

Bosannya menunggu meeting ni habis.. So ayuh kita update blog!

Ohye.... Mummy dah nak masuk 30weeks dah ni.... Kejap je masa berlalu kan... Tapi pada masa yg sama, tak sabar sangat nak deliver baby dan cuti bersalin duduk rumah jaga anak2.. Kheeennn.... Malas sungguh nak kerja dah sebabnya kerja yang melambak2 tu takkan pernah habis!!

Tapi rasa seram dan takut tu ada jugak... Hopefully baby keluar on weekend... So Daddy ada boleh hantar, teman dan ambil Mummy di hospital... Eheks....

Masa Ariq dulu... Cousin Mummy yang hantar ke hospital then dia terus balik... Registration dan angkat bags semua Mummy buat sendiri even dah sakit dan dah bukak 4cm. So shadap pada siapa yg cakap Mummy mengada nak request macam2... Pffthhh!

Ohye... Sang kakak dan abang both perangai sangat menduga kesabaran.... Si kakak selalu moody dan bad mood..... Si adik sangat kuat merengek dan merajuk... Ko tahu kalau malam2, Mummy keluar gi dapur jap untuk minum air... Ariq boleh terjaga dan menangis meraung cari Mummy!!! Boleh?!! Perangai mcm baby 3 bulan.... Daddy puas pujuk pun tak jalan... Nak Mummy jugak!

Qila pun sama... Nak tidur dengan Mummy jugak... Tanak dengan Daddy.. So Mummy terpaksa tidur terlentang nak peluk Qila dan Ariq kiri dan kanan.... Bayangkan dgn perut besar ni tidur terlentang??? Aduhhh! Sesak nafas sakit pinggang uols!!!

Dugaan dan pengorbanan ibu... Huhuhuhu...

Tu belum diorg bergaduh dan menangis bertumbuk berebut toys........

Fitams....

Haih... Tataulah mcm mana diorg nanti bila adik lahir.. Nak kata rapat sangat tidaklah jugak... May ni Qila genap 5 tahun... Ariq pulak dah 3 tahun 6 bulan... Taklah rapat kot.. Huhuhu... Takut nak fikir.. huhu..

Okaylah uols... Nanti kita borak lagi ye... Daaaa..

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 ulasan:

norhidana miswan berkata...

heheheh mcm2 kerenah, agaknyer itu kerenah org nk dpt adik lg kot

wan norulkhamisa berkata...

biase mcm tu kak..kalu kite nk dpt baby baru, anak2 kite yg ade ni akan manja same sekali dan mmg mnguji kesabaran sgt2...hai tak sabarnye nk dpt baby lg:)

gee ryder berkata...

sama la jugak dgn aku pun kadang kalau dan bergaduh berebut toys haruuuuuu. sakit jiwa dibuatnya huhu