Ahad, Februari 10, 2013

27 weeks!

Besar kan perut ku???
Tapi berat baru 47.6kg je.... Normal lah tu sebab aku start dari 43kg.. Takdelah under weight kan....

So far memanglah tak sabar nak deliver baby... Bukan tanak enjoy the pregnancy, tapi perut ni berat sangat... Huhuhuhu... Tak sabar nak pakai heels dan berlari semula.. Ihiks..

Boleh gitu?

Oklah.... Saje je update sementara tunggu anak2 dan Daddynya balik dr tapau breakfast..

Happy chinese new year to all my beloved chinese friends!~ Muachs......

Published with Blogger-droid v2.0.6

9 ulasan:

OneSimpleMother berkata...

comelnya perut... :)

OneSimpleMother berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Suliana berkata...

Comelnya.. Berat kita lbh kurg before preggy:-)

dya berkata...

Hapy new year...n enjoy ur holiday

zahirian berkata...

gambar2 yg memberi motivasi utk preg lg..hii

Amy Z! berkata...

Comelnya la mummy. Pregnant pun kecit je. Tak susah nak slim melim balik lepas bersalin nih.

Kita ni, hadoi. Dah nak 70kg dah ni. Kena pantang sungguh2 nanti. Haha.

norhidana miswan berkata...

mmg nampak besar perut akak tu, tp tgk akak msh lg maintain comel, takde nmpak bertambah berat pun....

wan norulkhamisa berkata...

salam perkenalan...semoga Mummy dipermudahkan bersalin..

gee ryder berkata...

Berat 43 tu zaman aku anak dara haha...sekarang mmg tak dapet ler huuu sobsss