Sabtu, Januari 26, 2013

Bayou Lagoon Resort

Hi uols..... Tengah buat apa tu? Aku tgh boring ni... Anak2 tgh nap.... Daddynya kat lobby tengah uruskan check in kwn2 yang lain....

Actually weols kat sini utk gathering ExMRSM Muar... Daddy lah punye gathering, weols join je.... Teringat dulu masa gathering tahun 2009... Masa tu lah Ariq 'jadi'..... Ihiks... Masa tu buat kan PD... Tahun ni buat kat Melaka je... Tapi tpt ni best.... Water theme park nya not bad..... Besar jugak...

Oklah..... Nanti I update lagi ye uols..... Daaaaa.....

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 ulasan:

myaishahhafiz berkata...

wah tgk mcm cantik jer bilik hotel tu...

norhidana miswan berkata...

cantik biliknyer kak, makin berseri muke mak yong ni lah

-cinta soFiaSafiya- berkata...

kak, beseri sungguh laaa ibu mengandong ni....heheheheheh