Rabu, Disember 19, 2012

Ariq wish list

Wish list lah sangat kan....

Eh memanglah uols.... Almost sebulan dia merengek nak main blowling besar.... Nak main bowling besar... Hahahaha.. Everytime bersiap nak keluar, mesti dia akan tanya "Kita nak pergi main bowling eh???"

Pastu hari2 dok zikir kat telinga Mummy dengan Daddy... "Adik nak main bowlingggg.... Adik nak main bowling lah..."

Dengan atuk nenek pun dia dok canang...

"Nanti adik nak main bowling dengan Daddy..........."

Haaaa..... So Daddy kesian sangat, so sebelum Daddy final exam lastweek, sempat gak Daddy curi masa untuk bawa dia main bowling.....
Tengah terngaga sebab teruja.... Ni 3rd time diorg datang ke bowling center... Tapi tak pernah main... Just teman Mummy... This time, Mummy pulak teman diorg main.... :)
Qila at first excited.... Tapi lepas first game dia dah boring... Hehehehe....
 Beria-ia nak angkat bola tu... Hadoiii... Seriau Mummy.....
 Macam biasa adegan berebut pasti ada... Heheheh...
Tengok tu.... Beria-ia membaling.....

Walaupun jatuh satu pin, dia punye menjerit happy... Hahahaha.. Macamle strike!
 Mummy geram gak, sesekali join tolong Ariq baling... Heheheh..
 Minah ni dha start ngantuk..... Dia kalau duduk stroller mesti nak pakai belt tu... Sempit yarabbi.....
 Seronok tengok Ariq happy.... Masa ni pergi malam so sempat main 2 game je.... Tak puas dia... Nangis ok tanak balik....
 So Daddy rasuah main Daytona pulek... Ni fav Daddy tau masa muda2 dulu.... Ihiks...


 Kakak terus segar bugar... Rambang mata dia semua dia nak naik.... Kering poket Daddy... Hahahahaha...
Ariq???? Entah kenapa malam tu dia takut nak naik yang pusing2 tu... Dia berani naik ni ajer...

Pasni kita mian bowling lagi ye sayang... Tunggu Daddy baik demam.... Sekarang ni nak mengubat lara dia, main bowling kat Wii aje... Tu pun dah cukup buat dia happy... Sampai Mummy nak tengok drama pun tak boleh... Mencik... Daddy cuti sampai 6 Januari.... Sukalah hati diorg Daddy ada nak layan 24hrs...

Ok lah... Daaaaaaaaa......

3 ulasan:

gee ryder berkata...

Terernya ariq dah main bowling hehe. Larat ke angkat bola tu? :p

norhidana miswan berkata...

wah2 tak pdn kecik nk main bowling ek... muke bukan main xcited lg ariq... hehehe

Marsha~ berkata...

tulah... asyik main bowling kat ipad dgn phone je... bila nampak yang real punye, haruslah menggeletis nak main... Ariq kuat merengek skrg... selagi tak dapat, bernanah telinga mummy daddy asyik dengar zikir dia tu.. huhu