Khamis, November 01, 2012

18 hari lagi....



Lagi 18 hari sahaja lagi budak mutuk ni akan genap usianya 3 tahun....

Kejap je masa berlalu dan budak mutuk ni dah nak jadi abang dah pun....

Poyo je Mummy dulu dah siap istihar ni anak yang bongsu... Agegegegegege.....

Ariq Isyraf.... Mummy rindu sangat Ariq masa umur Ariq sekitar baby dan 1-2 tahun dulu.... Rindu sangat dgn Ariq masa tu.... 

Gambar atas tu masa umur dia 1 hari.... Sekarang?????

Ni le rupa dia....
 Penggemar nombor satu ansi lemak bungkus daun pisang....
Manja macam kucing....

Macam mana nak jadi abang ni?????

Haih........

5 ulasan:

misz_eyza berkata...

wah sekejap jer ariqq nak masuk 3 tahun...rasa mcm baru jer ariqq lahir hihi...

gee ryder berkata...

Yo yo or je bongsu kan kekeke...
Beza 3 thn ebihla ariq ngan adik dia nanti...okla tu dah x manja mcm kucing dahla nanti haha

gee ryder berkata...

Yo yo or je bongsu kan kekeke...
Beza 3 thn ebihla ariq ngan adik dia nanti...okla tu dah x manja mcm kucing dahla nanti haha

cikgu su berkata...

Manja mcm kucen ea...
Meh sini..cik su geletek.
Cute!
Happy besday Ariq!

eLL berkata...

happy birthday in advance ariq...
dah nak jadi abang dah si ariq ni yer. masa berjalan sekejap jer. masa aunty mula2 start baca blog mummy ni ariq pun tak ada lagi skrg dah besar dan dah nak dapat adik dah.
semoga ariq membesar dengan sihat. jadi anak yang soleh & pandai. dengar cakap mummy & daddy. jd big bro yg baik. stay cute tau.