Selasa, Oktober 09, 2012

MISC Senior Officers Forum

Va va vaaa.... Tajuk aje dah boring khen...... Jangan boring dulu uols..... Yang berforum adalah Daddy.....
Weols kaum ibu2 dan anak2 penuh dengan activities yang telah disusun oleh MISC... So takdelah duduk terperuk je kat dalam bilik tu kan.... Dan takdelah pulak kami nak join berforum kan... Kuasa mak uols....

Actually forum ni start dari Jumaat 6 Oktober lepas sampaile esok 9 Oktober... Tapi weols takdelah join sampai habis... A'qila perlu ke school dan Mummy pula perlu ke office... So kami just teman Daddy sejak Jumaat sampai mLm Ahad je.... Jadilah kan.... Boring nyah duduk hotel lama2.... Sesak napas.... Qila memang happy sampai tanak balik... Eh ko, banyak comel.... Sila ingat sekolah dan rumah kite ye...

So ni just nak share aktiviti Ariq dan Qila sepanjang kat Equatorial Hotel, Bangi tu..... Iye... Kami berkampung kat sana lah....

Diorang memang sangat happy.... Masa sampai je Jumaat tu ada welcoming dinner, bebudak ni punyelah suka sebab dinner kat tepi pool... Habis basah lencun baju diorg berlari sana sini... Malam masing2 tido tak bergerak...

Sabtu pagi lepas je breakfast dah ada aktiviti mencanting... Sukalah Qila dan Ariq dapat color2 ni kan.... Mummy pun suka gak sebab lama betul tak buat canting ni... Last masa sekolah dulu... Heheheh...
 Weols pagi tu... Kredit photo to Kak Meyna... Dia pun join sama activity ni.... Hehehehe... 
Ariq excited nak color elephant... Ihiks...
 Dah siap..... Ni Qila punye... Dia color sendiri atas pantauan Mummy....
Ariq punye elephant mcm hape dah... Dia takde nak dengar suggestion Mummy... Dia main color je... Jadilah kepala hijau, badan purple.....
Lepas tea break kami ingat nak balik bilik... Tapi bilik masih sedang dikemas oleh housekeeping... So weols jenjalan tengok ikan jap..... Panas dah ni sebab nak dekat 11 pagi....

Lepas lunch dengan Daddy, masa Daddy masuk berforum balik, kami tidur berjemaah... Pukul 4 petang bangun terjun ke pool pulak sebab ada clown party dan magic show.... Next entry lah ye.... Malam dah ni..... Huhuhuhu....
 
Yang pasti, dalam mabuk2 ni gigih gak menjaga bebudak ni while Daddy berforum... Tapi anak2 sangat behaved dan senang dikawal...... Maybe diorg faham Mummy sensorg handle diorg...
 
Ahad activity sangat pack... Ke Kidzania dan Aquaria.... Tunggguuuuuuuuu.......

3 ulasan:

norhidana berkata...

tp walaupun kaler contras ttp lawo si ariq kaler tau... aunty like...

Fha Hzh berkata...

ariq cheeky, manjee sgt! heee qila yang super happy! enjoy ur day kak!

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Wahhh...happynya semua...seronok ye dpt kaler2...:)

Dear, tadi u tanya set B?kalau kat shaklee, set B tu set penyusuan (tambah susu bdn).Mmg set B ke u maksudkan..?:)