Selasa, Oktober 23, 2012

Adushhhh blog ku terabai.....

Sejak pregnant ni, malas betul nak update blog.... Mahunye tak, malam pas dinner terus melangu depan tv layan karenah Qila dan Ariq.... Pukul 9 malam dah masuk bilik utk tidurrrr.... Pukul 10 malam bangun untuk tgk Adam dan Hawa jap.. Pastu zasssss tidur balik... Huhuhuhu...

Kat office pulak blog mmg tak boleh bukak langsung... Internet lembab gila... Maybank2u pun haram susah nak bukak... So memanglah tak bukak langsung blog sendiri dan orang lain.... Domain je boleh bukak tp blogspot mmg langsung tak boleh... Sentap...

Kat rumah jangan harap ada can nak bukak lappy kalau bebudak ni belum tidur... Buat cari gaduh je... Dulu seorang nak berlawan rebut, skrg ni Ariq pun dah sibuk nak tgk youtube... Padehal boleh je tgk kat ipad, lain kot feel dia sbb screen lebih besar...

Dan dgn kesihatan dan hormon Mummy yang turun naik ni memang takde semangatle nak update blog... Instagram pun dah slow... FB apetah lagi..... Saje Tuhan nak bagi banyakkan buat benda yg lebih berfaedah seperti membaca quran.. Kheennnn....

Herm... Sekejap je dah nak masuk November kan.... Dah nak setahun rupanya kami berpindah masuk ke rumah ni.... Pantas sungguh masa berlalu... Ariq dah nak masuk 3 tahun bulan  November ni... Qila pulak 4 tahun setengah... Adik bakal menyusul Mei tahun depan.... Umur Mummy dan Daddy makin bertambah tua... Huhuhuhu....

Kadang2 rasa haih... Lambatnye masa berlalu tapi padehal masa sangat pantas meninggalkan kita.... Rasa takut pulak....

Haaa... Mcm mana persiapan Aidil Adha uols?? I tak buat persiapan apa pun... Cuti pun tak lama.... Balik kampung Muar jelah kot sbb ada qurban sikit...

Oklah.... Nanti kalau mood dah datang, akan ku update lah blog ini dan jengah blog uols ye....

Selamat menyambut hari raya aidil adha.... Hati2 ye kalau nak balik ke kampung tu... Daaaa.....

6 ulasan:

anasaliza berkata...

eid mubarak buat kak marsha n femli..ana slalu tgk link kt blog ana tp xde update2 pun..rindu nk baca celoteh akak..

norhidana berkata...

pttlah akak senyap je ek, tp yelah time pregnent nih tak blh nk jangka skit, kadang kul9 dh ngantuk sedangkan sblum nih kul1 pun lum tentu tido... selamat hari raya haji utk akak sefamily,thn nih dana balik pontian, jaga diri ek kak...

Marsha~ berkata...

thanx Ana, thanx Dana.... selamat hari raya aidil adha ye.....

zahirian berkata...

okeh..ade update sikit ni pon okeh dah..hihihii..

♥ AmiraHafiza ♥ berkata...

rinduuu nak baca update kak marsha..hehe take care okay! selamat hari raya aidil adha :)

gee ryder berkata...

Kalau pregnant jer simptom dia mmg malas update blog ..sama je semorang hehehe