Khamis, Ogos 02, 2012

Baju dan kasut raya anak2...

AKu actually tgh hangin satu badan ni... Samsung SIII ni takleh nak transfer gambar ke pc lah... Bila connect  usb je, failed tu install software... Haram jadu... So aku transfer gamabr ke pc pakai email je.... Sekali gambar resize daaa.. Buruk benor rupanye... Noise!

So macam biasa setiaop tahun nak jugak tunjuk baju2 raya anak-anakku hasil shopping sejak sebulan dua lepas..
 Ni semua dua pasang adelah hadiah dari Busu Boy dan tunang dia... Terima kasih ye... Dress tu untuk Qila lah.. Kemeja dan polo t tu untuk Ariq.. Actually ada sehelai lagi shorts utk Ariq tapi mana ntah cari tak jumpe pulak.. Huhuhu.. Besar sikitlah tapi rasanya boleh je pakai kot...
 Ni hasil rembatan ni JPO untuk Qila.. This year Mummy tak belikan Qila jeans... Sian perut dia mcm susah nak duduk kalau pakai jeans... So beli skirt dan dress sahaja... Selesa dia nak duduk.. Mostly dari Poney, Guess, Gap dan Burberry...
 Ni pulak hasil rembata di JPO untuk Ariq.. Shorts hijau kotak2 tu Mummy heart sangat-sangat... Hehehehe.. Sama gak dari Guess, Poney, Gap dan Burberry... Itu je pun yang ada kat JPO tu uols....
Ni pulak nenek yang belanja... Sume beli kat Poney je... Ariq dapat 2 helai je.. Dia paling suka yang merah tu... Hehehe..
 Ni pulak Mummy beli masa JCard Day... Ada 2 helai lagi Qila dah pakai sebab ngam2 je ikut body dia... So pakai jelah... Tak perasan pulak dua2 tshirt ada muka rabbit.. Brand Miki dan Kiko
Ni untuk Ariq... Juga dari Jcard sales... Semua Miki... Heheh.. 
Tahun ni tak berapa cantiklah design yang keluar... Nak muntah aku tengok baju belang2 ni... Tahun lepas pun ada. Tapi tetap beli gak kheennn..
 Okay, dah penat okay.... Ni semua campur2... Mostly beli kat Garden.. Yg tulis Amsterdam tu haruslah dari sana. Daddy beli lah... Dress Gap tu stuck kat perot tapi boleh lagi 'paksa' pakai.. Tu saiz 6/7 tahun tu... adoiiii.. Yang dress bunga2 dari Pumpkin Patch tu sangat sweet..... Like 1000 kali... Heuheuheuheuheu..

Eh silap, thirt Guess yang kiri sekali tu dah tunjuk tadi.. Tu beli kat JPO...
 Ni baru betul beli kat Gardens..

So settle bab baju... Baju tidur je belum beli... Huhuuuhu...

Meh nak tunjuk kasut raya diorg.....
 Diva mesti kasut lebih sikit... Converse tu nenek belanja few months back tapi mmg simpan buat raya.. Ballerina merah tu dari Gap JPO.. Sangat sweet.. Clarks tu dr Zimbabwe... Ala ko lagi mau tanye.....
Untuk anak lelaki yg maha susah nak belikan kasut tu... Cukuplah dua ni.... Rasanya nak belikan slippers murah2 untuk dia pakai... Dia tu obsess sangat dengan slippers Pororo dia yang dah buruk tu.... Kena cari yang lebih kurang sama... Haih... Dahle dua2 pun color biru... Mummy nak beli Clarks color brown tapi saiz dah habis... Belasah!

Ok, itu ajelah.... Hehehe..

8 ulasan:

myaishahhafiz berkata...

wahhh byknya baju raya ariq & qila.
meriah la raya tahun nie...

OneSimpleMother berkata...

wow.. banyaknya baju raya ariiiq.. raya sakan naaaa... luqman punya baju raya sepasang jer. tu pun brand kiko jer.. hehehe..

mummY daniSha berkata...

suke baju poney yg putih lawan suar tu...kat jusco besar kan?hehee...

norhidana berkata...

wahhh penuh setengah lemari ngn baju raya si qila ngn ariq... untugn betul bdk2 kalu time2 nk raya, ada je yg nk belanja baju... paling suke baju qila ngn bunga2 ngn skirt kotak2 merah itam tu... comel banget...

kasut qila pun sume lawa2 terutama ballerina ngn clark tuh...

Nowena MoLEc berkata...

Pls visit modernlassecstasy.blogspot.com for beauty tips.tq

dak-eiza berkata...

uii banyaknya baju raye dia
:)

Sue berkata...

short hijau kotak2 tu GAP punye kan.. huhuhu i heart also.. rembat jugak utk anak kecik.. si abg nye takde size pulok.. kalu tak boleh dah borea.. hehehe

gee ryder berkata...

berlambak shopping! haha...
eh converse budak tu kat butik converse ada yer?