Rabu, Julai 11, 2012

Naik boat!

Balik dari Senawang, terus shoot ke PD... Menunaikan hajat si manja montel yang nak naik boat.... Padehal sampai dah nak dekat pukul 7 ptg... Nasib baik ada lagi boat yang beroperasi.. Heheheh..

Ni kat area mana ntahlah aku pun tatau... Area pasar malam yang dekat Petronas tu... Rumah kakak ipar aku depan tu je, so senang nak singgah sana untuk mandi... 

Sampai2 je Ariq dulu yang dapat life jacket... Nasib baik nak pulak dia pakai...
 Qila dah tak sabar nak pakai tu.... Tapi kena tunggu next trip sampai...
 Sambil tunggu boat, posing dulu meh.... Alahaaai anak Mummy ni nampak macam dah school je... Bila lah nak jadi abang ngah ni... Huhuhuhu..
 Mummy sengal tak bawak baju spare.. Merasa lah dress Poplook ni cicah air masin PD... Hahahahaha.... 
Peace dan tonggeng...
 Kakak dan Daddy lari sana sini main air.. So takde siapa pegang tangan Ariq.. Mula lah dia buat drama air mata dia... Sedih sangat lah tu.... Tataulah dia geli keeee atau dia takut... Heheheheh...
 Nangis beria-ia... Mummy biar aje.... Malas nak layan.... Ngada betul..
 Kakak okay je sikit pun tak takut.... :p Tapi bila kita buat bodoh je tak layan dia, ok pulak dia main air sama2 kakak dan daddy... Ngada je lebih budak ni... Nasib baik jugak dia tak meraung masa naik boat tu.. Dulu masa nak naik aeroplane kan dia meraung takut... Ape daaa..
Ohye, kami naik berlima termasuk bibik... RM60 per boat. Besar boat ni selesa sebab kerusi ade sponge.. Hehehe.. Takdelah sakit vontot kan...

Tapi round situ-situ je... Dah nak maghrib, aku pun tak kuasa nak round jauh-jauh....

Masa kena lambung ombak, Qila dan Ariq jerit "Wooooo wooooo..." Hahahaha.. Comel gila...
 Jadilah ye sayang... InsyaAllah kite gi holiday ke mana2 pulau nanti sebab Qila pun suka sangat dengan beaches... Tunggu ye sayang, tunggu bila Daddy cuti semester... :)
Dah.. Jom balik mandi.... Lekit yarabbi...

Malam tu makan satey kat medan selera area situ gak.. Pukul 10.30 malam baru sampai rumah.... :)

7 ulasan:

norhidana berkata...

syoknyer... yg lain2 sume tuh mmg baju sesuai nk mandi mandi tp mummynyer lak yg pakai poplook kt air heheheh... posing akak tongeng tu seksi la ahak2... tulah dia, tpaksa control...

ariq saja je nk bmanja ngn ddaddy tu... tu psl bt2 nngis... heehehe ensem boy

Ummi berkata...

bibik tolong amik gamba ek?

gee ryder berkata...

bestnye naik boat!
apehal ariq takut lak tu hehehe.
hensem boy la budak nih!

Ainul Hayat berkata...

Komen saya sama macam komen Kak Syikin. Bibik tolong amek gambar ke? HEHEHE.....terserlah kehepiyan anda semua...haha

Marsha~ berkata...

hehehe.. ha ah, gambar berempat semua bibik yg amek... hehe

Tanpa Nama berkata...

Heya this is somewhat оf off topic but I was wanting to
κnoω іf blogs use WYSIWΥG editors
or if you havе to mаnually cοde with HΤML.
Ι'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

my webpage fathers day gift ideas

Tanpa Nama berkata...

Thanks for youг perѕonal marvеlous
postіng! ӏ genuinely enjοyed reаdіng it,
you might be a gгeat author.I will be sure to
bookmaгk youг blog and ԁefinitelу will cοme baсk somеtіme soon.
I want tο encοuгage onе to continue your gгеat wοrk, have a nice evеning!


Here iѕ mу website get bigger Boobs