Isnin, Julai 02, 2012

Eiiii.... Dah lama dia tak buat suprise macam ni...

Eiiiii... Syioknyeeeeeeee...

Tetiba je kan... Happy mode... Happy mode...

Hiks hiks...

Malam masa Bi sampai, Khamis lepas... Dia dah bagi benda yang dia dah beli since few months back.... Dia kata as hadiah anniversary.... So happy sangat lah kan... Siapa tak happy nok, dapat hadiah dari suami.... Tapi aku tak anggap pun as hadiah anniversary... Aku anggap as hadiah kena tinggal lama... Hehehe... Sebabnya anniversary belum tiba lagi... Ngeeee...
 Ni gambar dari instagram... Malam tu jugak ajar Bi main instagram... :) Terima kasih sayang..... Pandai Bi pilih... :)

Tapi jam ni belum boleh pakai sebab longgar... Tangan mek kan special sket.. Huhuhu.. Kena cari dealer Tissot kat Melaka ni untuk alter tapi masih belum ada masa.. Tak sabar nak pakai ni... Hehehe..

So ingat settle kat situ... Tetiba Jumaat malam tu pulak, tengah guling2 tengok TV, Bi mintak tolong ambil wallet dia kat dalam kereta... So aku pun pergilah ke porch terkedek2 terpisat2.... Bukak je pintu kereta terus ternampak ade benda ni :-
.
.
.
.
.
 Hahahahahahaha...Sengih sampai telinga ni..... Terus lari dalam balik ciom2 cakap mekacih, then lari amik BB untuk ambil gambar... Hehehehehe.. Ngada jeeeee...
 Sampul hadiah tu sangatle tak romantik... Thank you?? Iyolah, thank you ada maknalah tu... :) Cer teka tangan siapa tu???? Dah siap ambil gambar dia terus cakap, "Nak tengok tangan adik..." Hahahaha...

Actually tak terfikir pun Bi akan beli benda ni sebabnya, dia ada upload siang tu kat fb dia... Tak sangka dia beli untuk wife dia ni....... 
So Mummy ada sunglasses dan jam baru untuk raya ni...... (Tapi dah pakai dah pun.. Ihiks...)

Ohye, ni pun hadiah anniversary katanya...... Lama Bi tak buat surprise suruh ambil2 barang kat dalam kereta macam ni...... Hehehehehe...

Thank you sayang, than you for everything...

Love u till the end of my life... Muachs!

3 ulasan:

♥ Wina ♥ berkata...

sweetnye bile sesekali tu dapat surprise kan? hikss!

Ummi berkata...

suke :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

sweetnyer... =)
ai, bilerla nk dpt sepris gak nih *berangan*