Khamis, Jun 21, 2012

Rindu paling maximum

Instagram...

Skrg sume gila main Instagram... Sebab gambar yang terhasil agak unik, cool dan style... Hahahaha.. So aku pun lorat nak main sama.. Cume aku takde Iphone je lah.... Pakai Ipad jerrsss.. :p
 Alolololo... Rasa nak lastik je mulut dia tu..... Suka buat muka manis taw... Geram Mummy....
 Ni pun sama.... Asyik bising Mummy ambil gambar dia.... Terpaksa tipu cakap Daddy yang suruh, Daddy nak tengok... Hehehehehe... Terus dia posing terpaksa.. Hahahaha...
 Sekarang ni dua2 dah terer main basikal.... Jatuh longkang dah banyak kali dah... Sebab masing2 tak reti main brake lagi... Hehehe... Ko tengok, lepas tangan tu...... Rempit mana entah yang dia tiru...
Kalau rasa macam berat or naik bukit, diorg akan kayuh sambil diri... Dua2 beradik pun sama.... Mummy tengok Mummy yg geram sbb takut diorg jatuh... Hehehehe.. Mummy mmg kiasu.. :p

Sepatutnya, next month Daddy dah boleh balik... InsyaAllah.... Pastu, dah boleh shopping raya together... :)

Kejap je masa berlalu walaupun sebenarnya sudah 5 bulan tidak berjumpa Daddy.... Rindu di tahap paling tinggi dah ni... Daddy pun tak sabar nak balik... Dia skrg on the way ke Kuantan dari China port.. Lepas tu ke Port Klang.. Beria-ia suruh Mummy datang bawa anak-anak... Daddy pun dah rindu sangat dah kat anak2 dia..

Aku pun sangat looking forward untuk menyambut kehadiran JULAI... Di samping menunggu kepulangan Bi, aku juga menunggu sesuatu dari Milan, Italy... Ahaks.... Sangat teruja menunggu ia sampai ke Malaysia... :)

Julai juga, genap ulangtahun perkahwinan aku dan Bi... Sudah masuk tahun 5 tahun kami bersama, melayari bahtera perkahwinan... :)

Hish... Sangat tidak sabar..... Cepatlah masa berlalu.......

I am truly excited.. :)

7 ulasan:

Ainul Hayat berkata...

Saya pun tak sabar menunggu Julai. Sebab lepas Julai Ogos. Awal Ogos suami balik. Yahoooo....

Ummi berkata...

saya nampak rumput panjang je..hiiii..ariq nampak booollatt la!

LIP (^_^) berkata...

marsha nye nick kat instagram apa ye...nk add

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Mmg Instagram best!:) Wahhh. from Italy??mcm best je dengar...:)

Tanpa Nama berkata...

tapi cume satu jeh...daddy tgk Ariq x cukup Jantan berambut begitu dalam gambar yg mula2 tuh..mummy plz potong rambut dia..

Marsha~ berkata...

Ayo... Bi cakap senang je... Susah lah yang nak potong rambut dia skrg... Last potong matnor siap tolong pegang... dia menjerit sampai nak muntah... tunggu bi balik le... dia takut dgn bi sket.. :p lagipun dia ikut muka mummy mmglah nampak girl sket... :P

norhidana berkata...

nampaknyer ni mummy yg tak sbr sgt nk jmpa daddy bkn anak2... heheheh wah2 ariq ngn qila dh teror berbasikal yek... pasni rempit la ngn mummy dia