Jumaat, Jun 29, 2012

Daddy sudah pulanggggg!~


Daddy dah balik uols!!!!

Kami sangat gumbira.... 

Adalah sangat terharu bila tengok Qila dan Ariq sangat excited menyambut kepulangan Daddy.... Daddy tak sempat nak buat ape pun, setiap saat asyik sebut nama Daddy.... 

"Daddy tengok ni saye ada ni..." 

"Daddy tengok ni saye buat ni...."

Tak menang tangan Daddy nak layan dua anak dia tu....

Syukur alhamdulillah.... Dua2 tak kekok atau malu-malu pun.... Dah memang rindu sangatlah tu.... 

Kali ni Daddy pulang agak lama... Daddy tak akan kembali ke laut biru sebulan dua ni.... Sebabnya, Daddy akan sambung belajar.... So dia akan bersama kami di sini sekurang-kurangnya selama setahun... 

So, ini kali pertama kami dapat hidup bersama selama setahun... Syukur alhamdulillah...

Semoga Tuhan permudahkan segala urusan... 

Sorrylah uols.... Tak sempat nak update sangat... Pasni ada meeting...

Daaaaaaaaaa.....


5 ulasan:

cekodok berkata...

alhamdulillah..tumpang bahagia n happy utk akak n family... :)

Fazlinil Irma berkata...

alhamdulillah.. terubat rindu anak2 awak.

Suliana berkata...

alhamdulillah.. happy for u :-)

Outbound di malang berkata...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

tahniah!tumpang heppi utk marcia. dan anak2 :)