Jumaat, Jun 01, 2012

Aduhai.... Joget style apa ni Qila??

video

Sila abaikan kain baju bebudak ni yang bersepah belum berlipat kat depan TV tu ye...... 

Muehehehe..

Ilham tarian ni Qila dapat akibat menonton Happy Feet 2 non stop sejak dapat school bag Happy Feet 2 untuk hadiah birthday dia tu...

Aduhaaaaaaaaaai anak... Dengan baju dan seluar ketat, nampak sangat boroi nak oi......

Video ni diambil semalam, masa Mummy baru sampai dari office.. Dia menari non stop sampai berpeluh2.. Bagus... Senaman hilangkan lemak badan... Akekekeke...

Nanti kite menari Zumba sama2 kat rumah eh sayang... Akekekekeke

1 ulasan:

norhidana berkata...

aduhla qila... gelak besar tau aunty nih... hilang sume gundah gulana penat sume tgk qila joget...
kire mcm bt aksi sama ngn penguin2 comel tu yek... heheheh mmg sgt comei