Selasa, Mei 29, 2012

Hadiah birthday...

Tahun ni macam-macam hadiah Qila dapat sampaikan Mummy pun tak ingat dan nampak mana dia letak or campak semua tu sebabnye bilik dia ya rabbi bersepah betul dengan mainan.... 

Just nak bagitau apa yang Mummy dan Nenek dia beri pada dia tahun ni.... (Ni pun masa nak ambil bear dan dolphin ni kat dalam bilik dia terpaksa selak2 macam nak carik treasure hunt gitu! LOL)
 Teddy bear tu kan... Masa memula nampak kat dalam kereta, bukan main excited happy... Mummy beli kat Koperasi tempat kerja Mummy.... Huhuhu... Konon balik masa ambil dia kat baby sitter nak bagi surprise... Memang dia surprise... Priceless tengok wajah happy dia....

Dalam kereta sepanjang perjalanan balik rumah bukan main suka sangat... Tak putus2 cakap suka dgn bear besar tu dan cakap thank you kat Mummy... Tapi kan, lepas je sampai rumah... Dia turun dari kereta, dia biarkan je bear tu dalam kereta... Dia buat bodo je sampaile sekarang... Huahuahuahauahauahu... Kau memangle kaaaaaaaaannn... Sian bear tu skrg takde pun org main dengan dia..... Nasiblah bukan beratus harga dia... :P

Inilah akibatnye kalau dah terlalu banyak sangat bear.. Dia dah tak heran dah... Huhuhuhu...

Dolphin orange tu nenek beli jauh dari Terengganu... Pun dia excited gila masa baru dapat... Lepas je beberapa jam, dolphin tu terbiar je macam anak tiri... Cait.. Mintak beria-ia.. Tapi bila dah dapat, suka sekejap je....

School bag tu jugaaaaaaaaak paling dia sayang sampai skrg... Mummy dan Nenek share beli... Actually nenek yang janji nak beli.. Masa dah sampai Jusco tu, Qila memula requested beg tarik Ben10, tapi bila nampak je beg Happy Feet 2 ni terus dia nak yang ni... Yelah, kan dia ada tengok movie ni dengan Daddy dulu.... So dia terus pilih yang ni... Bila time nak bayar, Mama baru perasan yang mahal bebenorrrr beg kecik cinonet ni.... Sian pulak org tua tu nak bayar kan, so Mummy bayarle separuh... Heheheh...

Qila siap bawak tidur tu beg dia tu... Bukan main dia sayang lagi.... Asyik2 tanya, bila boleh start school... Hahaha.. Tak sabar nak bawak gi school... Sekarang ni tetiap malam nak tengok Happy Feet 2 dekat youtube... Siap tunjuk Ipad tu kat Eric yang ada kat beg dia tu.. Hehehe...

Skrg ni gi mana2 mesti dia nak bawak bag tu... Gi wedding kaaaaa... Gi rumah baby sitter pun dia bawak... Haritu siap tunjuk kat nenek Tengkera beg tu.. Siap cakap "Ni beg baru saya... Mahaaallll...."

Boahahahahaha... Bertuah betul.... Tahu pulak beg tu mahal siap Mummy dan Nenek kena share2 bayar kaaaaaaaaaannnn... Hover tau kau wahai anak!

Segala buku2 sekolah dia pun dah masuk dalam beg tu... Homeworks untuk 2 minggu dia dah settle buat dah... Anak Mummy yang seorang ni memang rajin.... :)

Ohye, Mummy pun dapat hadiah taw..... Mueheheheheh...

Nak tengok tak???? Huhuhuhu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hadiah le sangatkan........

Hadiah penat jaga anak2 dan kemas rumah uols....

Hadiah birthday I belum dapat lagi dr Sang Suami... Ini pun jadilah... Hehehehehehehe...

5 ulasan:

mariaariffbaby.com berkata...

misti seronok qila
bebudak kan,

Liza Razak berkata...

nasib baik mummy pon ada hadiah kan..hilang penat lelah jaga anak dan kemas rumah :)

mama ikhwan & Ikha berkata...

heheheh mesti mummy dia kembang dapat hadiah tu.. hehehhee... :)

Ainul Hayat berkata...

Kak Marsha,
Hadiah last tu i loike...ngaaa~
Qila ni one thing kalau benda yg dia suka & syg tu mmg dia akan jg metoi2 kan?

norhidana berkata...

comel hadiah qila... comel gk hadiah utk akak tu.... dr en suami msti lg best tuh