Selasa, Mei 08, 2012

Adik

Budak mucuk manje masham buah geduak ni........ Asyikleeeeeee Mummy update pasal dia je kan dalam blog ni....

Nak buat macam mana... Kakaknye DIVA... Susah betul nak diambil gambar... Knowing me, kalau berblogging tanpa gambar memang tadak syiok wooo... Akekeke.. Mood nak cerita tu berbeza... Nanti lain yang aku fikir, lain yang aku taip.... :p
So marilah kite cerita pasal Ariq... Sekarang ni semua benda dia nak buat sendiri even cuci yak pun.. Tapi takdelah Mummy nak bagi kan.... Semua dia nak buat sendiri... 

Memang bagus... Sangat bagus sebab dia boleh belajar banyak benda... Tapi, kalau dah terbalik or bersepah or tunggang langgang... Sakit gak hati tapi telan je lah... Takkan nak marah... :|

Ni haaa.. Semua gambar2 dia tengah makan ubat... Ubat selsema dan batuk.. :)
 Lately ni senang pulak dia makan... Before this memang seksa.. Sampai berperang berkuntau nak bagi dia makan ubat... Ariq memang sukar dijangka... Kadang2 terlalu baik dan behaved, dan kadang2 sebaliknya... Namapun bebudak kan... Kalau dok diam je kau risau pulak anak kau ni sihat ke tak kaaaaaannn...
 Alahai.... Pantang nampak camera, mesti nak posing.... Memang jauh beza karakter dengan kakak dia..

Dulu dia senyum nampak gigi... Skrg ni senyum simpul je pulak.... Sejuk hati tengok gambar ni banyak kali...
Cubaan membuat peace kat mata mata Fatin Liyana.. Akekekekeke... Tak menjadi uols...

Ohye, kat bawah ni video Ariq trying very hard untuk pronounce CHOCOLATE cake.. Cumel sangat jadi bunyik cukulet... Macam cite Korea kan... Diorg kan pelat nak sebut chocolate.. Heheheh... Siap buat gaya microphone lagi... Hehehe..
video

Semalam mimpi Bi... Rindunya Tuhan je yang tahu... :(

3 ulasan:

Fazlinil Irma berkata...

geramnya kat ariiq..!!

norhidana berkata...

aduhla...geram tgk aksi si ariq the ensem boy...
sgt lah pandai yek,minum ubat baik nyer

misslavenderaida berkata...

hehe..lucu je dengar!!
comey la ariq ni.
ensem lak tu...haha