Rabu, Mei 02, 2012

Ariq didera lagi....

Isnin lepas....... Qila nampak inner tudung Mummy terus dia tanye,

"Mummy! Ape ni???"

"Tudung Mummy.... Kenapa? Nak pakai ke???"

"Tanak ar.." Hahaha.. Dia pelik sebab ada 'sanggul tipu' berbonjol kat belakang inner tu... Dia pegang2 picit2 then tanye lagi..

"Ni ape ni??"

"Sanggul tipu..." Jawap Mummy..... 

"Ooooo..." Qila pun blah....

Datang pulak si Ariq terkedek2 buat muka cheeky....

"Ami... Ni ape???" 

Hek eleh.... Budak parrot ni.... Ape kakak cakap dan tanya, dia pun akan sibuk nak ikut dan tanya.... Padehal Mummy nak jawap dah tadi kan... Saje nak tanye lagi.... Saje nak ngada2 kan..

"Meh Mummy pakaikan...."

Boahahahahahahahahaha...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Dia punye meraung satu Seri Pandan ni boleh dengar..... Seksa betul nak ambil gambar... Terpaksa Mummy grip tangan dia... Tu pun dia lentikkan badan ke belakang.... 

Nyaris tak terhantuk lantai.....

Satu rumah okay dia lari, tapi Mummmy tetap kejar dan paksa dia pakai benda alah ni....

Tulah, kepoh lagi....

Padan muke... Nanti one day Mummy nak ambil gambar dia ikat rambut tocang dua... So far masih belum berjaya sebab dia mmg tak bagi usik rambut dia langsung... Takpe, Mummy kamu ni seorang yang sangat gigih... Pasti berjaya gak suatu hari nanti...

Tungguuuuuuuuuu...

Hehehehehehe...

5 ulasan:

norhidana berkata...

zalim ko kak... zalim hhheheheh.....

Fazlinil Irma berkata...

adoiii.. hahaaa.. ingt apasal la gambar ariq nangis.

rupanya mummy buat jahat. haha.

Amy Z! berkata...

hahaha. so cutee...!!

OneSimpleMother berkata...

kehkehkeh.. mak kamu ni macam2lah ariq.. :)

Sue berkata...

hahahhahahah kesiannn ariq.. tak sanggup dia diperlakukan begituuu...