Isnin, April 23, 2012

Samsung Galaxy Note oh Samsung Galaxy Note...

 Tetiba je kannnn..... 

Huhuhu... Saje mengada bagi tajuk hint hint untuk suami terchenta memandangkan harini adelah 23 April 2012.. Nguehehehehe...

:p
 Peace Daddy...... Peace... Sila lah belikan untuk Mummy... Anggap je sebagai upah untuk jaga weols kat rumah tanpa bibik untuk 2 bulan ni... Huhuhuhuhu....

Bluwek lagi....
 Bleh ek Daddy... Senang Ariq nak main Ninja Jump HD nanti... Takdelah berebut Ipad je dengan kakak.. Huhuhuhu.. (Ariq sangat manly posing depan gate sambil senyum kambing gini... Huhuhuhu)
 Hahahaha.. Kalau lah Ariq boleh goda Daddy untuk belikan Mummy gadget di atas tu kan syiok... 

Off topic uols... Kalau tak mengada dengan suami sendiri... Siapa lagi kan.. Bukan I mengada dengan laki uols... 
Ohye, Ni semua gambar2 masa Ariq tengah tunggu turn untuk naik motor... Masa ni Ayah tengah bawak kakak round naik motor... Baik kan Ayah... Walau kami dah pindah agak jauh dari rumah Ayah dan Mama, Ayah selalu gak datang sini bawak diorg naik motor bila waktu petang.... Sayanggggg Ayah banyak2.... :)

Hamboiii anak Mummy... Cekak pinggang menunggu turn.. Huhuhuhuh.. Ni bebetul depan gate rumah... Mummy suka lepak duduk kat batu tepi gate rumah ni.... Rasa mcm belia-belia pulak lepak tepi tembok... Tinggal takde gitar kapuk je nak buat busking...  Muahahaha
 Lepas naik motor, main slide depan rumah le plak.... Mummy suruh dia pandang camera, tetiba dia duduk kat tangga tu then posing.. Siap alas tangan lagi okay.... Takut sangat vontot dia kotor... Tangan tu kotor takpe lah pulak?? Hahaha..
 Tengah ushar abang-abang main basikal...... 
Terus tunjuk skills main chicken ni lepas tangan... Hamboi kau nak... Kemain lagi....
Ni aje gambar Qila yang ada petang tu.... Ada satu lagi atas motor tapi malas nak padam no plet motor Ayah..... So letak ni aje... :)

Anyway... Syukur harini Daddy dapat merit bonus... Alhamdulillah... Boleh buat simpan sikit2 nak raya nanti... Syukur Ya Allah... Setiap tahun ade je rezeki ni.... 

3 ulasan:

norhidana berkata...

heheh sungguh mengoda ariq posing nk pujuk daddy belikan samsung galaxy... heheheh dana bayangkan kalu akak yg bt posing gitu msti daddy lg cair heheheh...

lamanyer bibik akak cuti balik kg... waduh kurus kering lah akak nnti lari sana sini kejar ariq ngn qila

Marsha~ berkata...

huhu.. rasa lama sangat kan 2 bulan... takpe, pejam celik pejam celik kejap je kot.. kurus tu tak pun Dana... Tapi sakit badan... Sakit pinggang dan penat rasa mcm nak tercabut nyawa... kaki lenguh yarabbi.. Tidur mlm pun lena sungguh tak sedar tetiba dah pagi.. penat punye pasal... paling rasa nak nangis bila tengok lantai melekit lepas dimop, sampah tetap ada lepas disapu, dapur tertap berminyak lepas di lap dan baju banyak gila nak dibasuh setiap hari... huwaaaaa... blom tgk rumput kat laman yg makin panjang... huwaaaaa.... semput!

DaKoSue berkata...

hensemnye si ariq tu kiut anak-anak sis erk