Rabu, April 04, 2012

Bantal busyuk yang cantik...

 Jangan marah eh Bi....... Ni semua untuk anak2 Bi... Tak mahal pon... Ihiks....
 Indah sungguh nama itu.... Seindah dan sehandsome tuan punye badan.... Mickey untuk Ariq Isyraf yang Mummy sayang selamanya...
 A'qila Izzara, semanis orangnya..... Timmy Time itu sesuai sekali dengannya... Anak manja Daddy nan saorang niiiii.... 
 Seperti biasa, Qila paling menghargai apa je barangan baru Mummy beli untuk dia...... Bawak kemana je dia pergi... Ariq??? Dia cuma cakap "Woaaaaaaaahhh.. Ateknyeeee.. Ateknye Iki Auff!.." Then terus blah buat keje lain... See... Mulut manisssssss.. Tapi terus buat macam biasa... Huhuuhuhu...
 Kecik pulak bantal ni... Mummy salah orderlah... Next time Mummy beli besar sikit ye sayang... Ariq siap nak baring buat as bantal kepala.. Hahahaha.. Comel jek...

Qila siap cakap, "Kenapa tak beli Minnie??" Hahahaha...
Mummy ingat Qila suka Timmy kan?? Agaknye dia tengok adik dia punye Mickey, so kenalah berpasangan dengan Minnie... Huhuhuhu... Takpelah.. Timmy pun dia suka gak...
Qila yang nak ambil gmbr macam ni.....

Sweet kan?? Kalau nak order, bagitau ye.... Nanti aku bagi fb link dia... Kawan sekolah aku dulu.. :)

7 ulasan:

norhidana berkata...

wah2 cun n comelnye bantal2 tu kak... kire mmg bantl bucuk la ni yek....
heheheh

suke gmbr last tuh... hehehhe qila ptt jd model tnjuk muke

misz_eyza berkata...

alolo comeynyer bantal tu siap ada nama lagi hihi...baper dia caj nie kak?

Marsha~ berkata...

akak dapat harga kawan2... tp utk saiz ni dia charge RM25 each.. sbb custom made.. boleh pilih nak cartoon ape.. :)

Tanpa Nama berkata...

nak oder jogak bleh?

~norsham~

Marsha~ berkata...

https://www.facebook.com/SuriaKarunaHandmade

order kat sana eh... ckp kawan marsha tau.. :)

Ana berkata...

cantiknyaaa n comelnyaa bantal nie..ada nama tue yg best tue..

AJU berkata...

Salam marsha,

comel sgt.kalau aju nak order, aju bgtau aju kawan marsha ye.thanksssss....:)