Sabtu, Mac 17, 2012

Qila oh Qila..

Otw pergi ke Jusco, Qila nampak Kenari so dia excited..

Qila : Eh sama mcm kereta Mummy kan tapi dia bukan color red kan, dia color white..
Mummy. : Bukanlah sayang, itu color grey..
Qila : Ooohh.. Saye tak perasan Mummy... Color grey ek? Sorry Mummy....
Mummy : (melt) Its okay sayang...
Qila : Tapi kereta Mummy ni kecik kan Mummy...
Mummy : Huh? Abistu kereta siapa yg besar??
Qila : Kereta Daddy lah... Kereta Daddy besar, ada bontot kat belakang... Kereta Mummy takde bontot..
Mummy : (sentaaaap)
Qila : Nanti kat Jusco saye nak main mainan ek Mummy..
Mummy : Qila ada duit ke??
Qila : Adaaa...
Mummy : Mana??
Qila : Tak bawaklah.. Ada kat rumah..
Mummy : Kenapa Qila tak bawak??
Qila : Yelah, Mummy tak belikan bag barney kecik.. Saye tak boleh letak duitlah nak bawak duit..
Mummy : (hok alooorrr.. sentap laaagiiii)
Iyolah Qila.. Iyolaaah...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 ulasan:

myaishahhafiz berkata...

ada jer alasan qila nie..
bijak2

norhidana berkata...

heheheheh.... alalaalal pandai qila tau... maklum dh big girl kn

ohoo kete pun ada bontot gk yek..pandai2
itulah mummy lenkali jgn lupe belikan hnbeg barnie qila yek... kalu tak mummylah kene banjer

norhidana berkata...

terus teringt mak abah kt kg... dana tak call mak hari2 tp selalunyer seminggu 2-3kali, tak pun mak yg akan call...

dh 3bln tak blik kg...mmg rasa nk balik kg...tp kene plan betul2

mummy_adam berkata...

hahahaa.. comel jea :) "Ooohh.. Saye tak perasan Mummy"