Rabu, Mac 28, 2012

Berkemban..

Kehlas kau jah..... Berkemban okay basuh spetot.... Eh ni bukan spetot a.k.a spender... Ni hot pants Qila... Hijau gitu....

Hahahahaha.. Macam biasa, every time mandi memang bergaduh okay nak suruh dia keluar cepat... Tapi ade je alasan dia... Belum bersih lah... Sabun ade lagi lah... Geram sangat...
Tak puas menyental kat lantai, sambung plak menyental kat toilet bowl tu... Lepas tu mmg kena sental tangan dia bersih2 lor...

Lenguh Mummy nak tunggu dia habis menyental... Dari start mandi sampaile dah pakai tuala, still tak habis menyental hot pants dia tu... Adoyaaaaaiiii....
 Bersungguh-sungguh tu..... Bukan pakai sabun basuh baju... Pakai shower cream hokay... Patutle cepat sangat shower cream dia habis... :p
Mummy ambil gambar pun dia tak perasan...... 

Ni pun semalam meraung2 dia keluar bilik air.... Sampai bila nak tunggu kan.. Tutup lampu dan tutup pintu pun dia tak takut.... Geraaammm...

Haih... Kalau dah besar nanti ko malas basuh baju sendiri, siaplah....

Jaga baik....


8 ulasan:

misz_eyza berkata...

ekekeke semangat qila semata2 demi membasuh sehelai hot pants dia..

norhidana berkata...

ish2 bagusnyer qila...
rajin tul dia menyental nih, tp mmg comei sgt dia ngn towel tu berkemban pastu menyental hot pants dia... heheheh mmg comei

umiliza989 berkata...

jom singgah kat sini:
http://norliza989.blogspot.com/2012/03/baju-muslimah-zariya-rm45-rm-48.html

Lelord berkata...

hahahhaha kelassssss nyahh anak kau

Fazlinil Irma berkata...

senang hati mummy esok nak hantar qila masuk asrama. umur 3 thn dah pandai basuh sdri. hiiikks. :)

gee ryder berkata...

bagusla qila, basuh pakai tangan lagi kekeke...
gaya qila ni sesuai duk bersimpuh tepi sungai basuh kain haha

mariaariffbaby.com berkata...

hahahahhaha..kelakar la qila ni marcia..

tak koyak lak spetot dia tuh..dok sental2 kuat plus lama

ni calon menantu pilihan igauan mak mentua ni! :D

raihan berkata...

qila meh umah sewa anty meh. umah anty tade mesin basuh ni.!