Selasa, Februari 21, 2012

SIBUK!

Adoyaaaiii... Berhabuk blog ni.. Bersawang bersemut penuh dengan lalang... Langau pun ada ni ha.. Huhuhu...

Eh, lama tak update pakai BB ek... Huhu..

Ohye, lately aku mmg sgt bz dengan workload, outstation dan events back to back.. Ni pun actually aku otw ke Putrajaya.. Boss pulak on mc sbb chicken PORK so aku kena handle everything sensorg.. Letih sgt ni.. Kerja 7 hari seminggu, balik pukul 9-10 malam.. Anak2 pun terabai...

Bi pulak tgh anchored kat Sg Udang.. Ingat dapatlah dia balik jap tp Capt tak bg stay overnight.. Maybe Bi dpt balik kejap je ptg nanti... :( Qila pun dah tak sabar nak jumpe Daddy...

Hopefully cepatlah settle kerja kat KPT ni.. Wpun esok ada event besar kat office tp aku rasa aku tetap nak balik awal jumpa Bi.. Lantakle kan.. Bukan selalu pun Bi boleh balik jap...

Ezora yg aku naik ni ala2 semput pulak... Minyak mcm tak sampai.. Risau der.. Aku lg rushing ni.. Adoyaaaiii.. Mcm2 hal le...

Rindu sangat kat Qila.. Ariq.. Dah beberapa hari tak dpt spend time dgn diaorg.. Balik rumah pun terpaksa bukak lappy sambung buat kerja...

Sabar ye... Jumaat dah boleh rest puas2...

Oklah uols... Jangan lupa tonton Vanila Coklat dan Bicara Hati malam ni!!

Tetiba jerghs... :p

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 ulasan:

norhidana berkata...

ptt lah senyap sunyi je blog ni...rupenyer tuan tanah nyer bz sesangat...

sian qila ngn ariq..mama nyer bz bebeno...
wah... dpt la melepaskan rindu kt daddy yek... hrs balik awal tu kak..event kt opis takpe blh skip hati yg rindu camne

Miss Moon berkata...

jgn lupa rehat ya Marsha ...take care