Selasa, Februari 14, 2012

Rutin bila Daddy takde... :(

Ape lagi uols.... 

Nak happykan bebudak tu, weols jenjalan cari makan dan ke playzone le....

Nasib baik rumah baru ni 3-4 minit je dari Jusco-Tesco... So pejam mata dah sampai.... :P

Kalau rumah lama dulu, 3-4 minit dah sampai pantai..... Hari2 boleh main kite... Skrg ni nak main kite kena tunggu hujung minggu lah ye.. Iyelah tuuuu.. Skrg ni cuaca kemain panas... Hujung minggu keee... Hujung bulan keeeeeeeee... Tak kuasa Mummy nak gi main kite... :p

Duduk rumah jelah ye anak-anak... :(

Ohye, ni last few weeks kot.. Bawak anak2 makan donut dan kfc as per requested... Seronok tengok diorg makan berselera...
Qila makan donuts dulu... Kat J-Co je ade jual donut fav bebudak ni... Qila mesti makan dua, Ariq cukuplah satu.. Kadang2 satu setengah.. Ihiks...
Budak ni skrg kalau nak amik gambar dia kena sabar sikit... Dia akan buat muka gediks.. Dia pejamkan mata macam ni... Ngada je.. Ala2 silau flash.. Padehal bukan ade flash pun...
Rasa nak geget2 je hidung dia... Bersungguh2 pejam tu...
Qila makan mmg tertib.. Masa ni dia mmg tanak makan nasi kat rumah... Ariq pun sama... Daddy takde, selera diorg pun ke laut....
Tapi haritu, makan bukan main selera.. pas donut, KFC pulak... Dua ketul lagiiii.. Sesekali takpe ye nak.. hari2 tak boleh...
Dia ni lebih main je dari makan....
Pas makan, mainle kannnn ape lagi...... Mana cukup sejam dua kalau nak datang sini... Mummy je menguap2 menunggu diorg main sampai bosan....
Kan bagus kalau ade tilam dan bantal kat sini.. Boleh parents tido jap sementara anak2 main.. Heheheh... Ade org boleh sanggup nak tinggalkan bibik then gi shopping tapi aku tak sampai hati... Anak2 akan happy kalau aku masuk sekali join diorg main...  Dahle Daddy takde... Sedih pulak kalau biar diorg main sendiri...

Tapi kalau haritu J-Card Day, sanggup je kot.. Muahahahahahahah...
Mana gambar Qila???? 

Ala, dia asyik main kereta polis je... Tak gerak2 dari situ, so Mummy pun tak terfikir nak ambil gambar dia.. Pas main kat dalam ni, main rides pulak kat luar...

Botaaaaaaaaaaaaaakkkkk Mummy.. Huhuhu..

2 ulasan:

misz_eyza berkata...

ekekeke lawak la ariq nie...siap pejam2 mata bagai tue

Elyn Sani berkata...

cheeky nye hero kecik ko ni! rase2 ligat cam wafiq tak? hehehe