Selasa, Februari 07, 2012

Macam mana nak jadi abang ngah nieh???

Malam tu dah ready nak tidur... Kakak actually dah lena dulu tapi si adik ni ha.. Selagi tak tutup lampu, dia memang takkan tidur punye.. Masa Mummy ajak masuk bilik tetiba je dia kata

"Adik ido awah ek" (Adik tidur bawah ek)

Siap ambil bantal Upin Ipin dia.. 
Hamik ko.. Dengan muka eksyen tu.... Muncung dia kalau dia buat muka eksyen mmg begitu... Tilam kecil ni standby takut2 dia terjatuh dari atas katil... Mmg tak bercadar pun.. Tilam sejak Qila baby bawak ke Ariq.. Elok putih wangi lagi haa.. Ihiks...
Eleh... Bila tahu je Mummy amik gambar, dia pura2 macam nak tidur... Iye iye jelah tu....
Peace tak tinggal... Lama gak dia baring kat situ... Hati Mummy dah kembang kuncup je konon ingat betul2 dia nak tido kat situ... Luas sikit katil Mummy kalau budak ni tidur bawah.. Kijam kan... Akekekeke....

Tapi poyo je.. Lepas Mummy off semua tv dan lampu... Terus dia melompat naik atas katillllll!!!!
Nan hado nye nak tidur bawah... Macam manalah nak train dia tidur bilik sendiri ni??? Heeemmm....

Takpelah, Mummy pun tak boleh tidur kalau budak masham ni takde untuk dibuat peluk.. Kiri Qila kanan budak masham ni... Kalau diorg takde salah seorang, tak lena Mummy nak tidur...

Dah sunat nanti, pepandaile dia tidur bilik sendiri.. Ahakss..

3 ulasan:

ajuramli berkata...

comel la tilam ariq 2....berape size tilam 2 yer??

Marsha~ berkata...

tu saiz normal utk baby cot.. tatau lak saiz apa.. sume baby cot pakai saiz tilam yg sama cuma ni tebal sikit lah..

misz_eyza berkata...

itu maknanya dia masih kekal nak jadi ank bongsu akak eheheh...