Ahad, Februari 26, 2012

Berbulan mencari akhirnya ketemu jua....

Timmy Time!!!!!!!


Berbulan kot mencari... Ke bertahun?? Tapi mmg dah lama lah mencari kambeng ni untuk anak sulung kesayangan aku si A'qila Izzara tu....... Akhirnya bertemu juga.. Tapi bukan beli kat Malaysia ni uols... Kambeng hitam ni diterbangkan khas dari Doha.. Eheks...

Terima kasih yg tak terhingga buat ex-jiran aku yang baik hati... Siapa lagi kalau bukan Lela.. Hehehe... Qila sangat happy masa dia tgk Timmy ni masa balik dari sekolah.... Priceless moment ever.. Skrg ni kalau tgk Timmy Time, mesti nak peluk si Timmy ni... Ahakss..


Comel kan??? Memang ramai peminta dia ni api entah kenapa kat Malaysia mmg susah nak cari yang original... Yang ciplak ade lah seketul dua tp tak cantik dan gebu mcm ni... Mmg berbaloi lah beli ni.....


Ni dia budak happy dapat Timmy yang dah lama sangat dia idamkan tu..... Terus janji dengan Mummy tanak nakal2 dan rajin study... Heheheh..


Skrg ni dah pandai posing kalau bergambar... Dulu haraamm.... Skrg ni dah terbalik.. Si Ariq pulak susah nak bergambar.. Tapi kalau outdoor, Ariq pulak senang.. Si Qila leka tengok benda lain....


Anak Mummy yang baik budi ni settle buat writing T ni tak sampai seminit! Laju je dia tulis huruf T tu... Sebijik mcm perangai Mummy kalau buat keje mmg nak pantas habis tapi tulisan cakar ayam.. Hehehehehe... Okaylah tu kot untuk budak umur nak masuk 4 tahun ni...... Syukurlah dia rajin study...... Mummy dia je ni yang malas nak layan dia study.. Adoyaaaiii...


Yang sorg ni pun rajin gak study.... Tapi study 2 3 minit.... Main pulak 10 minit... Hehehehehe.. Anak boy mmg mcm ni....... Kurang fokus pada sesuatu benda... Tak boleh duduk diam... :p

Selasa ni nak jumpa Daddy lagi.... Kali ni kami yang akan ke Port Klang.... Hisssh.... Tak sabar pulak... :)

- Posted using BlogPress from my iPad2

5 ulasan:

Lelord berkata...

Hohoho jumpe gak akhirnya...aku kalau tengok citer ni mengekek gelak

Ummi berkata...

syoknye boleh jumpe daddy eh..kambing tu memang comey!!

Aida berkata...

Kambing ni ke? Comel ekkk.. Jauh plak dia dtg.. Port kelang?? Hmmm.. Best! Best!

norhidana berkata...

omelnyer... nk cari gk utk aiyan lah tp pyh nyer nk jumpa... huhuhu

akak nk dpt pun nun jauh dr doha tuh...

kayna berkata...

alaaa comeyntyaa... haah kayna carik kat toys r us pun takde.. dibo berlambak