Rabu, Februari 15, 2012

Bangga gila ni walaupun....

Aku baru nak update pasal ni kat blog last few days....
.
.
.
.
.
.
.

High score aku kat Temple Run.... Huhuhuhu..

Bangga gila ni wey tapi sedih sikit sebab tak dapat nak tunjuk kat Bi... Huhuhuhu.. So aku ambil lah gambar.... 

Bukan senang nak dapat satu juta lebih wey...... Gila peluh2 aku main... 

Tapi, last few days gak Vivy Yusof gi publish gambar high score dia  dalam blog dia daaa... 

DUA JUTA lebih uols... Dua kali ganda high score aku... Cait.. Terus down.. Hahahaha..

Perggghhhh!!! Macam manalah dia main agaknye ek??

Hahahahahaha.... Jeles haku....

Tapi ni semua hanya sementara.. Penat aku kumpul duit banyak2 dengan niat nak beli player baru... Tapi Qila dengan selamba gi shopping 'nyawa' dengan ape kebenda ntah sampai habis coins aku almost $25,000!!! 

Merajuknyeeeeeeeeeeeeeeeee aku.. Penat aku kumpul tau.. Huwaaa.... Sedih sangat.. Tapi siapa suruh letak Ipad sepah2.. Huhuhu..

Oklah bye...... 

1 ulasan:

norhidana berkata...

huhuhuhu ingtkan apa lh td.. bt suspen je tau akak nih...

dr td pg nk bukak blog akak tp tak blh... ish2 nsb lah ptg ni boleh gk