Jumaat, Februari 03, 2012

Anak2 saya yang manja....

Ni pagi tadi..... Masa Mummy dah bangun dari tidur nak mandi... Masa tengah gosok gigi, ade bunyi suara Qila... Dia merengek diri depan pintu bilik air sambil gosok2 mata dan peluk baju Daddy dia... Alolololooo... Siannyeee..

Terus Mummy peluk dia dan suruh dia duduk kat pintu bilik air sementara Mummy sambung gosok gigi....

Seminit pastu, Ariq pulak terjaga.... Nampak dia turun dari atas katil... Jalan kedek2 sambil buat muka silau, diri depan pintu bilik air... Terhoyong hayang...

Terus Mummy rasa kesian.. Mummy terus peluk dia... Dan suruh dia join duduk sebelah kakak....
Ngeeeeeeeeeeeee... Ariq silau dengan flash BB terus pandang tempat lain....
Peace si kakak tinggal 'sebatang' je.. Ihiks.... 

Okay... Jangan tanya macam mana Mummy mandi ye...... Hehehehehehe....... Bilik air Mummy besar, shower hujung sekali so diorg tak basah pun.. Setia menunggu tu......
Masa Mummy gi ambil baju kat bilik bibik, diorg dah duduk menunggu Mummy on TV dan bukak chanel cartoon.. Si kakak baik hati gi ambil satu baju Daddy then bagi kat adik... Alololooo... So sorang satu peluk baju Daddy sambil tengok cartoon...

Adik jeling sebab silau flash BB Mummy... Huhuhuhuhuuuu...

Anak-anak Mummy yang manja macam kucing siam nieh........ Mummy rindu sangat diorg... Jap lagi kite jumpa ek sayang... Muach muach!

2 ulasan:

YaYaNsMuM berkata...

They miss their Dad very much...alahai...siannye...

Nina berkata...

Socks Mickey Ariq sama ngn Ayra...=)