Isnin, Januari 09, 2012

Kesiannye anak Mummy ni.. Shape buat dia nieh?

Last Friday Mummy cuti... All out basuh hall, bilik no 2 dan dapur... All out bebeh.... Malam terus sakit pinggang... Nasib baik Daddy ade tolong urut... Huhuhu... Tapi pagi tu, Mummy & Ariq gi ikut Daddy gi bayar duit lawyer... Kakak kat school... Masa tu dah nak dekat jam 11 pagi.. Sementara Daddy sign documents, kami tunggu kat dalam kereta.. Tapi lamanyeeee..... Masa ni lah Ariq ngadu, dia tunjuk kaki dia.. Dia kata "Uke.." (Luka katanye...)
Alolololoooo... Siannye anak Mummy nieehh...... Parahnye luka dia ni... (Tangan di dada, mata ke atas) Ni messsstttiii sakit ni kan... Tulah, siapa suruh nakal tak duduk diam?? Asyik panjat sana, terjun sini, lompat situ.. Kan dah luka ni..... Terpaksa Mummy tiup2 dan jampi sket2... :p
Rasa nak jentik2 je jari dia tu...... "Akit... Akit..." Katanye lagi... Huhuhu... Ngada bukan main... Tapi bila Mummy suruh jangan nakal, Mummy balik dia babap... Amboooiiii...
Masih meratapkan kakinya itu.... Ala dik.. Adik Boy.. Apelah sangat luka sejemput tu kan.. Huhuhu...
Dah kena pujuk2 harussssss dia cium Mummy kan... Anak manja intan payung budah geduak le katakaaannn....

Daddy mcm lama sangat so Mummy decided ambil kakak kat school dulu.. Kakak balik pukul 11 pagi kalau hari Jumaat... So Mummy pindahle ke seat driver... Sekali tengok Ariq dah pegang sunglass Daddy.... Terus Mummy suruh posing....
 Bila suruh posing dia buat muka manis ni....
 Bila suruh buat mulut sexy, dia buat muncung macam ni.....
 Bila suruh senyum... Dia sengih macam ni....
Bila suruh senyum lagi dia ketawa pulak...

Ariq oh Ariq...... Setiap kali Mummy selesai ambil gambar dia akan cakap "Ngok!! Ngok!" Nak tengoklah tu.... Hehehehehe.. Macam tipical girls next door selalu buat bila kwn2 ambil gambar dia "Eh tengok tengok.. Alamak double chin I nampak U watch out jangan upload dalam FB tau..."

Muahahahahaha...

5 ulasan:

misz_eyza berkata...

wuuu cutenyer ariq...terserlah kenakalan dia buat muka cam tue hihi...

Ummi berkata...

ariq comey!!

Jaa berkata...

ala ciannyer dia....kena apa latu..saya tengok pun dah rasa nyilu.. adeh... btw, cute ariq bergaya..hehe

AZLYA AZLIYATIE.......... berkata...

comeynya ariq...

Ida berkata...

pandainya dia buat mulut seksi..mommy dia ajar ya..hehe..