Banyak2 toys, ini yang korang main nak??

Dah lama dah ni... Masa Daddy belum start keje lagi....

Qila dan Ariq main sama2.. Main tolak2.....

DUlu kite kecik2, main tarik2 daun upih atau daun pokok kelapa kan... Tapi bebudak zaman ni, lain sikit....
Memula si kakak tolak adik dulu.... Bergerak meluncur lah jugak.....
Sungguh2 tu menolak...... Syok betul Ariq terlangkup atas sofa nenek tu......

Pastu, Qila cakap.. "Okay.... Adik tolak kakak pulak eh.."

Errrkk.....
"Hiyaaarrgghhhh hiyaaarrggghhh!"

Korang rasa gerak tak????
Haraaaaaaaammmmmm....

Peluh2 adik tolak, seinci pun tak gerak... Yelaaahhh.. 19kg nak lawan 12.5kg...... :P

Siaaaaaannnn Qila.... Menunggu je.. Dia membantu gak tolak pakai kaki dengan tangan sendiri.. Hahaha..

Last last, Mummy lah yang kena tolak.... Tertonggeng2 Mummy menolak si kakak... Tapi takde gambarle sebab Ariq tak amikkan pulak.. Akekeke..

Adoyaaaaaaaaaaiii... Daddy beli mainana kemain banyak, ini jugaaaaaaaaak yg jadi mainan korang... Huhu..

Ulasan

misz_eyza berkata…
ekekeke...sian qila, xdapat nak merasa ariq tolak ...
norhidana berkata…
mcm2 dia nk bt main... heheh kretip tu kak
norhidana berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Bersungguh2 ariq tolak qila tue...
~~Sue eLLa~~ berkata…
hahaha....kelakar betul kak...sbb dpt bygkan mcm mana...last2 mommy nya kena tolak...mommy nya pun slim jugak.hahah
miss April berkata…
sampai keluar air mata saya kak Marsha gelak pasal ni hahahaha

Catatan popular daripada blog ini

Betapa puakanya M-Suites Hotel itu

Short getaway bersama whole family..

Copy paste dr Blog Myspace I.....