Jumaat, Disember 23, 2011

Weekend yang panjang tapi bukan untuk kami.. :(

Sebelum nak bebel panjang, meh nak tunjuk gambar ni kepada gadis2 hot di luar sana yang masih available.... 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Anak teruna I yang masih solo ni sedang buat calculation berapa gaji Mummy naik bulan depan... Huhuhuhuhu.... :P

Rasa nak lastik je jari dia tu..... Sekarang ni gian ambil order ye tuan puan... Geram sangat bila dia kata "Air lap ek? Jap ek..." (Air sirap ek? Kejap ek..)

Sekarang ni amik order guna scooter lagi okay... Pastu gi dapur like macam bebetul nak buat air sirap kaannn... Tapiiiiii nan hadonye air sirap tu nak sampai ke Mummy Daddy sebab dia yang minum sendiri kat dapur lepas order dengan bibik... :p

Haih... Janganlah cepat sangat besar sayang oiiii... Tahun depan 2012 Ariq akan menganjak usia 3 tahun.. Padehal baru je masuk 2 tahun umur dia November lepas... :( Kejap je dah nak 3 tahun???! Perghhh....

Qila pulak dah nak masuk 4 tahun pada May 2012 nanti.... Kejap je masa berlalu... Dan Mummy masih berkira2 nak pregnant sekarang ke atau bulan Julai/Ogos tahun depan... Akekekekekek... Kira nokkk jangan tak kira... :P

Bukannye apa uols.. Laki I balik sekali sekala.. 6 bulan sekali.. Kalau nak pregnant skrg, banyak benda kena amik kira.. Bila Daddy nak balik lagi.. Dapatke dia jaga Mummy pantang nanti.... Tapi... Rasa macam nak plan big family holiday next year, so kalau ngandung susahle pulak nanti... Kes rumah yang belum settle lagi... Bibik pulak akan cuti lama April-June nanti so susahle nak handle anak2 tanpa bibik kalau Mummy pregnant nanti kan... So semua tu kena ambil kira... Walaupun dalam hati sangat melonjak2 nak baby lagi tapiiiiiiiiiii....... InsyaAllah... Kalau ade rezeki, adelah... :P

Sekarang ni mmg sibuk sangat.. Uruskan hal rumah.. Nak packing untuk pindah... Takut tak sempat je.. Rumah pun tak basuh lagi.... Harap2 Daddy sign on akhir Januari.. :( 

Mama pulak baru je call pagi tadi ajak gi holiday ke JB weekend ni... Alamak... Terbayang2 Singapore Zoo, Ochard Road dan USS serta Johor Premium Oulet! Aduhaaaaaaaaaiii.... Ikutkan nafsu serakah nak aje pergi... Tapi........ Ahad ni Christmas... Hadiah yang nak ditukar ganti dgn kenkawan dah pun tersedia... Itu cerita lain, cerita paling utama adelah $$$$!

Rumah tak settle lagi ade hati nak berjalan.... Berpijakle di bumi yang nyata Marsha wey...... Huhuhuhuhuhu....

Takpe.. Tak lari gunung dikejar.. Rumah aku lagi penting dari USS tu... Tu tahun depan boleh gi... Sabauuuu...

Heheheh.. Sedapkan hati.... :|

Alamakkkk... Langsir rumah belum cari... Aduhaaaaaaaaaaaaiiii... Kalaule duit ada berkepuk2.. Kan best!

Hish... Bersyukurlah Marsha dengan rezeki yang ade.... 

Syukurrrrrr Alhamdulillah dengan nikmat Tuhan beri.... Tak terhingga nikmatNya ni...

Eh okaylah.... Nak gi melabur jap.. Huhuhu...

5 ulasan:

norhidana berkata...

heheheheh alahai good boy ariq... kire jgn tak kire gaji mummy, blh mintak toy lg yek

akhir2 thn ni mcm2 perancangan ye kak... heheh takpe slow2

ZuRaNaI berkata...

hheheh..umah baru kt mane kak??

LIP (^_^) berkata...

Uish busy nye marsha.byk benda u kena hadap tu:)

Lady of Leisure berkata...

hehe nak tumpang order teh ais boleh.. hehe.. comel la dia..

laila berkata...

haihh bila sy nak sampai melaka ni
dr birthday party Qila dulu sampai Ariq dah besaq skrg
huhu