Khamis, Disember 15, 2011

Syukur alhamdulillah......

Syukur alhamdulillah.... Termakbul jugak hajat kami untuk membeli rumah sendiri pada tahun ni.... Tak sangka proses pembelian dipermudahkan dan prosesnya sangat cepat.. Baru je bulan Oktober tuhari terjumpa rumah idaman ni, bayar deposit dan proses segala mak nenek loan dan keperluan lain......

Ingatkan lama lagi baru nak dapat CF tapi semalam Bi bagitau CF dah pun lulus........ Cepat sangat kan....

Dan harini kami dapat ni :-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Syukur alhamdulillah.............

So, impian tahun 2011 alhamdulillah terlaksana akhirnya.... Berpeluang jugak menggenggam kunci rumah sendiri... Alhamdulillah sempat settlekan semua masa Bi tengah cuti ni.. Syukur sangat!

Sekarang tiba masanya untuk deco deco rumah....... Konsep dan idea masih belum lagi pasti... Takpe.. No rushing pun sebab ada banyak lagi masa... Nak duduk rumah tu seumur hidup, mestilah nak deco cantik2 dan selesa untuk anak-anak... Takpe.. Slow and steady.. :)

Hisssshhh.. Tak sabarnya...... 

Ohye, siap dapat percuma LCD TV 32".. Hehehehe.. Boleh letak kat dalam playroom anak-anak... Yeay!

Terima kasih Bi... Atas semua ini.... :)

Gambar rumah???

Tungggguuuuulah dulu.................................... Dah siap deco baru boleh tayang kat sini... Ihiks..

7 ulasan:

OneSimpleMother berkata...

selamat deko mendeko.. pindah terus ke marsha? x sabar nk tgk rumah baru... :)

hani berkata...

marsha.... kena la tayang sebelum deco selepas deco..... baru la best.....

Ena Mazly berkata...

alhamdulillah syukur... best best best.. lepas ni leh gi house warming umah baru marsha lah... selamat mendeco !!!!

LIP (^_^) berkata...

Ala xsabar nk tgk umah marsha!!

Ainul Hayat berkata...

Nanti dah deco akak tempek gambar brg sekeping dua yer...leh jadikan inspirasi...eceh.

Aida berkata...

X sabar nak tengok u ols hias rumah .. boleh i ols follow nanti .. :)

iBu ZulFaQar RayYaN berkata...

tahniah dear!!!..nanti dah siap...jgn lupa buat rumah suam....hihi