Ahad, Disember 04, 2011

Sempena 16 tahun usia percintaan kami....

Rasanya dah bertahun kot tak celebrate.... Sebabnya, Bi jarang sgt ada kat darat bila tibanya tarikh 29 November setiap tahun.... So dah kebetulan Bi ada ni, so kami celebrate kecil-kecilan sahaje... Bi bawak aku date gi dinner kat Seafarers Restaurant kat area rumah kami...


View luar restaurant.. Sini ade live band.. Served makanan peranakan baba dan nyonya..


Kami tak bawak dlsr.. Sangat over pulak nak bawak kan... Sebab kami takde pns camera, so bergambar jelah guna Samsung Bi....


Kami pilih untuk makan depan bar sebab boleh nampak live band dgn jelas.. Power gak suara perempuan ni.... Tu sebab aku suka duduk Klebang ni.. Semuanya ada depan rumah even live band sekalipun.. Advantage duduk tepi pantai uols... :)


Menghadap laut dengan angin sepoi2 bahasa.... Mmg romantik... Masa ni lah nak berkongsi rasa dan cerita... Too bad, lala bercili habis pulak malam tu... Sedih! Tapi takpe... Makanan lain yang dihidang pun sgt superb!


Menunggu dengan tenang......


Nampak kan.... Kami duduk actually atas air... Kalau Qila dan Ariq ada ni mesti diorg gayat.. Hehe... Ni kalau datang time sunset, mmg romantik habis ni.... Takpe, next time bebeh....


Air kami sampai dulu... Sorry uols, makanan punye pics satu habuk takde.... Excited lebih untuk makan sampai lupe... Hehehe..

Aku sukalah suasana tempat ni... Kena dengan jiwa aku... Cool, santai... Relaxing... Yang penting ada orang tersayang bersama aku.. Hehe..


Mari ambil gambar berdua... Kata anniversary kaaannn.... Ala Bi ni dia mmg alah dengan flash... Terpejam pulak... Dahle susah nak snap gambar sendiri guna Samsung dia ni sebab touch screen... Haiyooo.. Mari cuba sekali lagi.....


Alaaaahh.. Muka aku plak separuh...... Ayuh cuba lagi......


Choooyyyy... Blur lah pulak.........


Haaaaaa... Baru jelas dan center.. Muekekeke


Okay okay... Last one...

Bagi can lah wey..... Asyik letak gambar anak2 je.... Sesekali kenalah letak gambar tuan tanah kedaung ni... Hehehe...

Thanx Bi sebab belanja makan tempa best dan romantik.... Sayang Bi banyak2... Moga kita akan terus bercinta dan menjalin asmara hingga sampai hujung nyawa.....

Love you so much!

Okaylah.... Nak kuar gi tengok Ombak Rindu mid night dengan Bi..... Lama tak tengok wayang...

Daaaaaa......

- Posted using BlogPress from my iPad2

7 ulasan:

ZuRaNaI berkata...

bestnye restoran ni!!nak pegi..hiii

myaishahhafiz berkata...

slmt ulang tahun percintaan ke 16thun,

semoga kekal bahagia sampai ke hujung nyawa....

Lelord berkata...

whoaaaa epi anniberseri beb...best tak makanan kat situ. lalu lalang aje kan kat dpn tu nak masuk takut tak sedap


komen anda diperlukan

Ummi berkata...

happy anny..erk..sebijik muke qila kan en husben tu..

norhidana berkata...

eppy annibersary utk akak n en somi...

sooo lomantiknyer... berdua2 an....

.ArianiAizat. berkata...

happy annie akak :)

Marsha~ berkata...

thanx semua.. muachs!!~

Lela, best!! kena try udang nestum, lala bercili.. lobster pun ade noks!!! tp satu lauk tu ade 7 8 jenis masakan, haaaa.. bertahun le kena berulang kesana nak try semua.. wakakakak