Khamis, Disember 29, 2011

Saya terlalu sayang pada mereka!

Sibuk hal rumah... Sampai takde masa nak update blog... Layan gambar je ye... :)

Sorry, mutu gambar tidak memuaskan.... Long shots dari jauh je tanpa tripod.. Gegar le jawapnye....
 Tengokle tangan dia.... Heheheh.. Geram..
 Kadang2 seronok tengok gelagat diorg ni bila dilepas main sendiri... Tengok apa diorg buat... :)
 Lari2 ayam....
 Tango???
 Wondering...
Baywatch??
 Whoopissshhh aweks berbikini kat beach....
 Kena ngurat....
 Say no to strangers!
 My baby boy yang sudah besar.....
 Anak dara MummyDaddy sedang ambil angin....
 Blur...
 Relaxing...
 Eksyen nyaaaaaaaaa muka dia...
 Berfikir....
Semoga dua insan ini akan membesar dengan sihat dan cerdas.... 
Menjadi insan berguna dan berjaya suatu hari nanti....

MummyDaddy sayang sangat pada kamu berdua...
Harta yang paling bernilai dalam hidup kami...

Terima kasih Allah, atas kurniaan ini....

6 ulasan:

Sya Syazana berkata...

alololo, comelnyaa mereka :) semoga mereka sentiasa membawa sinar kebahagiaan kepada mummy & daddy (:

misz_eyza berkata...

uikss comel haihh muka dua2 kesayangan akak...esp ariq yg boo layan bila dingurat hihii... (^_^)

gee ryder berkata...

cantik jer gambar!
hohoho mengancam la dua orang ni. cekci gitu! kekeke

Tanpa Nama berkata...

kak, terserlah nenen qila... hehehe..somelll...

zoe berkata...

da mcm gaya anak hollywood kak.. hehhe kene tangkap gmbr by paparazzi...

Tanpa Nama berkata...

X bole tgk gmbar2 nie...kompem sedih bile diingat peristiwa di sebaliknya...mcm2 trbayang especially Ariq yg br jumpa daddy blom seminggu tp boleh taat ikut daddy tanpa melanggar perintah...teringat anak2 menjerit sorang panggil mummy sorang jerit daddy dan kami terpisah bile Qila masuk dlm ambulans dan menghulur tangan panggil daddy...(mata i dh berair ni)...lg sedih bile Ariq beri salam masa nk masuk room dgn harapan mummy n akak ade kt dlm dan bile bukak je pintu dia masuk dan tertanye2...dia kata jgn tutup pintu...tggu ammy ame akak...cukuplah...byk lg nk citer tp rase cam over lak kang...tadaaaa....
-daddy-