Isnin, Disember 05, 2011

Ini budak sangat kuat tidur bila weekend!

Last 2 weeks kot.. Masa ni Mummy dan Daddy nak gi wedding area rumah parents Bi... Tapi macam mana nak pergi??? Kalau dua2 dah pengsan dalam kereta???
So singgahle rumah PIL untuk letak bebudak ni dulu... Sian diorg...
Si adik pun lena sungguh!

So Mummy dan Daddy gi dating berdua ke wedding tu.. Alaaa jalan kaki je..

Balik rumah PIL, join dua budak ni tido dalam bilik yang gelap dan ber-aircond adelah sangat syurga!

2 jam lepas tu Qila bangun... Tapi Ariq taaaaaaaaaakkk bangun2...... So Mummy buli dia.. Amik gambar dia bagi dia silau...
Siap dada terbukak sikit tu... Menangisssssssss Aaron Aziz tgk ni weyyy...
Tak bergerak uolssssss... Tawadduk sungguh! Ni betul2 tido ni...
Daddy tunjuk bibir anak dia.. Dan giginya yg jarang...
Bila rasa macam silau sikit, dia toleh ke kiri... Hahahahahaha... Haritu Ariq tidur selama 4 jam setengah! Dari jam 12 tghari sampai 4.30 petang!

Atuk siap kata... Zohor kemana Asar kemana adik oooiiii!!! Hahahahahahaha...

Malam tu siaplah... Sampai 11 lebih mata dia segar bugar lagi... Huwaaaaaaaaa... Mummy yg meroyan... :P

Tapi peliklah anak2 aku ni... Asal weekend je kuat sangat tido! Mummy dan Daddy nak bawak berjalan sikit punya payah! Kalau nak keluar tgk movie ke shopping ke mmg kena gi  pagi2.. Kalau nak tunggu petang lepas lunch memang rosakle program.. Huhuhu..

Tapi bagus gak.... Boleh Mummy dan Daddy tido sama... Muehehehehehe...

1 ulasan: