Ahad, Disember 11, 2011

Dua budak ewok....

Hehehehehe..... Sesedaaap rasa menggelakan anak sendiri ewok.. Orang lain dok puji melangit anak masing2 kat dalam blog, kau pulak memuji anak sebagai ewok.. Akekekekeke...


Cer teka mana Qila, dan mana satu Ariq??? Hehehehe....


Taraaaa.... Comel sangat kan tuala ni... Beli kat GM Klang... Mickey untuk Qila dan Cars utk Ariq... Diorg suka sangat dengan tuala ni... Kalau lepas mandi, diorg tanak bukak untuk pakai baju... Diorg akan jenjalan rumah untuk show off dengan atuk dan nenek... Hehehe..


Tengok Qila... Siap berjoget... Hahahaha... Gediks...


Sejak Daddy balik ni, diorg memang mandi bertiga dengan Daddy... Senang keje Mummy.... :p


Pakai tuala ni bagus... Tak sejuk kalau mandi pepagi buta.. Hehehe... Tutup kepala tu yang paling best.. Paling best sekali anak2 aku tak minta dukung masa keluar dari bilik air... Diorg lebih suka catwalk sendiri.. Akekekeke...

Ariq dan Qila pun dah tau mana satu diorg punye dan sayang sangat dgn tuala ni... Tulah tu, anak rapat2 ni mmg tak ubah mcm membela anak kembar.. Penat tapi syiok tgk gelagat diorg yang copy paste each other..

Ohye, siapa dapat captured gerhana bulan malam tadi? Cantik kan?? Nanti aku post kat sini... :)

Selamat berhari minggu... Daaaa....

- Posted using BlogPress from my iPad2

11 ulasan:

far_east berkata...

kekeke qila nampak tembam bila berkemban macam tue...

~~Sue eLLa~~ berkata...

hahaha....abmoi...shekshi laa qila..auwww...hhehehe....mcm biasa....ariq saya pakai apa2 pun handsome..kekeke

misslavenderaida berkata...

ariq ensem....hehe
qila comam...geram la diorg ni..

dila~noor berkata...

kami menikmati gerhana masa nk naik menara taming sari..tp bile dah kt atas,dah keras sbb takut gayat..lupe nk cr mane bulan..hihihi

Ainul Hayat berkata...

Kak,
Canteklah towel tu....org besonye ade? Ngeeee.....

Marsha~ berkata...

Dila.. huh?? naik tower malam2?? heheh.. seram tu... hehehe

ainul.. tak sure lah pulak ade ke tak.. hehehe

ibu chiqamie berkata...

marsha...nani pon ade beli gak tuala gitu kt GM.tp nani pye t'belah d kiri dan kanan.so cmne nk bg dia mengikat bdn.? ke marsha punye mmg solid t'tutup bdn tuala tu.?

Marsha~ berkata...

Nani.. mmg tuala tu macam tuala biasa tinggal lagi dia ada hood mcm selimut baby tu.. daddy dia pakaikan mcm biasa, mcm kite berkemban pakai tuala mandi tu, selit kat ketiak... mcm mana nak explain ek.. dia mmg ada trick sket nak bagi dia menten terselit.. hehehe.. daddy diorg yg buat selalunye.. huhu..

ibu chiqamie berkata...

wakakaaa....nnt blk nk cube blk lh.selame hr ni ltk je hood tu atas kepale.,then tuala tu mengurai2 la x selit2.huhuuu

Aida berkata...

mcm pesyen tuala bebudak skang ni kan .. senang skit .. bebudak pun tak lah nak mintak dukung lepas keluar bilik air .. hahaha

-oP_ida- berkata...

Hahahahahahha....ada jaa ampa dua nak buat aksi comeikan...

apa=apa jaalah pakai menten cute bisa mencuit hati