Rabu, Disember 14, 2011

Aduhaaaaii anak....

Seronoknya Daddy pulang bercuti, banyak tugas dan tanggungjawab Daddy akan ambil alih.. So Mummy goyang kaki.. Hehehe.. Bila lagi kan.... Masa nilah nak manja2... Huhuhuh..

So, mari belajar sembahyang bersama Daddy... Qila lebih senang nak tiru Daddy sembahyang sebab dia nampak pergerakkan tangan Daddy... Kalau dgn Mummy susah sikit sebab Mummy kan pakai telekung... Part paling best bila Qila sebik berbisik2 macam dia pun membaca surah2 sembahyang.. :)
Sejukkkkkkkk perut Mummy mengandung... Eh tapi mana Ariqnya????? Tinggal sejadah je orangnye takde.... :p
Lorrrrrrrrr... Daddy dgn kakak sibuk sembahyang, dia lari main kat sini.. Bertuah punye anak... Kejap je dia khusyuk.... Songkok still lekat kat kepala...
Orang dah habis sembahyang baruuuuuuuu dia nak sembahyang.. Kakak tgh shuffle.. Boleh??? Daddy ajar Ariq sembahyang.. Mula2 kena diri tegak dulu.. Ihiks..
Alololololoooo.. Sangat shomel.. 1000 kali shomel......
Rukuk.. Jangan kentot taw.. Ihiksss...
Hahahahaha.. Susah betul nak ajar dia sujud..... Keras betul kaki dia.... Aduhaaaaaaaaaaaaaai anak.. macam2 lah peel kau nak oiiii...
Ni budak baik budi.... Gi pakai songkok adik...

Cepat pandai sembahyang ye sayang.... Senang hati Mummy nanti.... :)

9 ulasan:

OneSimpleMother berkata...

100x like.... hehehehe..

ZuRaNaI berkata...

hehe..kelakar..ariq keras lutut..hiii

Cik Fasyareena berkata...

aih.geram tgk ariq..alhamdullah,sejuk ati akak nti..;)

norhidana berkata...

hehehheeh pandai ariq yek... dia blh duk lepak kt kusi lak...

alhamdulillah kak, suke tgk diaorang...suke tgk diaorang abiskan masa ngn daddy nyer...

far_east berkata...

alolo suweetnya bila ariq qiamkan tangan tue....=)

Qimie berkata...

kelasss qila shuffle atas sejadah. hahaha

Aida berkata...

Sabor jelah ariq tu ye .. sbb dia masih tak paham lagi kan .. tp yg Qila lagi klaka .. bley plak dia duk shuffle .. kui kui kui ..

-oP_ida- berkata...

ALALAAL COMEInya=comeinyaa bebudak ni....qila pakai telekONg sangat cutee....
kira makMum palin cuteelah (:

mariaariffbaby berkata...

like..like..like..like..like!!