Ahad, November 13, 2011

Sedihnye...

Sedih ni uols... Ptg ni sampai rabu aku kena outstation.. Kalau outstation kat Sabah ke.... Pulau Perhentian ke.... New York ke.. London ke syiok lah sket kan.. Berbaloi lah aku berpisah dgn suami dan anak2 aku kaaannn... Huhuu..

Ni tak, outstation kat Batu Pahat jers.. Choyyyy sangat... Buang masa btol.. Tak berbaloi sungguh! Hahaha...

So terpaksa lah mak jadi jawarian pasni.. Makan tempe hari2...

Chooooyyyyyyyyy!!!!

Terpaksa bawak segala gadgets yg ada utk melepas bosan.. Huhuhu..

Mesti rinduu sgt dgn Qila dan Ariq... Qila tu takpelah, Daddy dia ade.. Tengok dia pun 24hrs melekat dgn happy sentiasa..

Ariq tu payah sikit.. Lagipun dia tak sihat sgt.. Selsema sikit... Lately, mcm2 benda dia tetiba tahu.. Yelah, birthday dia pun dah dekat kan...

Sehari dua ni byk sgt benda dia tahu.. Contohnye, sebut Daddy dgn betul... Buat tanda peace dgn betul.. Banyak words dia boleh sebut dgn betul tanpa pelat..

Pencapaian paling besar, dia dah kenal color!! Ihiks..

Ohye, makin terer main angry birds dan bowling kat Ipad.. Comel sgt tgk dia main.. Cerdik ikut kakak dia.. Semua kakak dia buat dia tiru, that's y anak kedua fast learner kot.. Sbb ada org dia nak tiru.. (Mcm Mummy n Daddy kan??) Muahahaha..

Qila pulak aku perasan, dia punye style dan pemikiran agak matured sbbnya, dua kwn baik dia iaitu Kak Aisyah dan Kak Shameera dua2 pun umur dah 9-10 tahun.. Dah besar.. Qila mmg tak suka bergaul dgn bebudak sebaya atau muda dr dia.. Kalau ada pun dia berkawan, budak tu jadi mangsa bebel dia je.. Jangan sepah itu, jangan usik ini.. Hehehe..

Oh em geeee... Mesti rindu sangat kaat diorg... Kat Daddynye apetah lagi....

Nasib baik pulak harini aku baru start period... Taklah ralat sgt pergi outstation meninggalkannye selama 3 malam uols!!!!!

Muahaahahahahahahhaha...

Dah dah..... Nak sambung packing!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

batu pahat ada ape eh hahaha

Momma Qiestina berkata...

hheheh g batu pahat kee?

hhehe selamat menjawakan diri,sana kerepek2 murah & best.kalau lalu air hitam bole beli toys yang bear2 besar2 murah utk qila & ariq..gila tggk byk choice.

LIP (^_^) berkata...

Hahahah...sebaik peyed..

Marsha~ berkata...

Iffa, bt pahat ada tempe le ape lagi.. Huhu
Yat, rasanya tak singgah kot air hitam tu sbb jadual pack.. Sy kena jaga peserta persidangan.. Paling kuat pun gi shopping kat Squarre One mall je.. Hehe
Lip.. Tu le psl.. Baru tghari td period.. Akekeke

anasaliza berkata...

batu pahat ada BP Mall..hihihih..bawak jek laa skali anak2 n daddynya ke BP kak..lepak2 jalan2 kt sana..hihihi

Ainul Hayat berkata...

hahaha....bile baca blog akak saya selalu gelak...kui3

norhidana berkata...

heheheheh sbr ek kak,reda lah ngn suratan takdir heheheh...
selamat berkursus ek kak

Aida berkata...

marsha, suka dengar bila ko cakap "Mesti rindu sangat kaat diorg... Kat Daddynye apetah lagi...."
mcm dah berbunga-bunga je ayat tu kan ... wakakaka