Rabu, November 09, 2011

Saya mahu 10 orang lagi anak macam Ariq Isyraf!

Nguahahahahaha.. Mampuuuu? Nak beranak lagi 10 kali??????!!!

Jangan kata nak beranak, nak membuatnya pun belum tentu mampu uols................. Wakakakakakakakakakaka....

Ko hingat senang nak buat anak????! 

;P

Ohye, presenting.....

Ariq Isyraf new look bebeh.............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 Short and nerd yet handsome.. Nguehehehhe...

Ayooooooo.... Lagi pendek rambut dia, lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nakal muka dia uols!!! Muka anak jantan habis! Huhuhuhuhuh...
 Ariq nampak tinggi dan muka dia nampak panjang....... Puas Mummy lumur baby oil nak bagi selak tepi uols ala2 Hazama tapi degil pulak rambut dia ni.... Rambut dia mmg dah biasa turun ke jenduls tu... Memang susah dah nak selak ke tepi dah... Huhuhu...
 Ouuuhhh Gawd Dem... Muka feeling2 posing sebelah pool side penuh gadis berbikini gituhhhh... 
 Padehal dia takut sunglass tu jatuh.. Muahahahahahahaha.....
Alolololoooo... Muka mintak ciom je kan??? 

Kalau ade depan mata memang geraaaaaaaaaaaamm sangat dengan budak bertuah ni...

Tapi kalau takde dia, rasa rinduuuuuuuuuuuuuuu sangat!!

Mummy Daddy Kakak sayanggggggggggggg sangat dekat Ariq tau.. Muachs Muachs!

12 ulasan:

w|cKa` berkata...

gaya ariq macam budak nak masuk skolah darjah 1 je.. lagi 10 hari bday dia kan?

juliana berkata...

letak gambar rambut baru qila plak ye...

Ainul Hayat berkata...

Kepala dah rengan tu kak marsha....hensemlah ariq rambut pendek.

anasaliza berkata...

memang nampa sangat anak teruna dah berambut pendek gitu..anak teruna nk ke kem tentera..hihii

laila berkata...

Ariqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq!!
geramnya tengok dia!! diva gituuu!

gee ryder berkata...

aduyaiii...hencem betul la ariq ni rambut cammane pun...
and kissable ;)

Marsha~ berkata...

Wicka, ha ah lebih kurang 10 hari lah 2nd birthday dia.. Cakap pun dah improved. Dia ni lambat sikit cakap compare kakak dia.

far_east berkata...

wah sangat2 hensem ariq dgn rambut baru nie...

Elyn Sani berkata...

alolo..... ni kalau jumpe wafiq ni. sure mcm ade 20 org budak. dulu lom leh joint abg wafiq larik2. skang ariq dh le ikut...... sesiap pakai sport shoes ye mak2 hahahah

Qimie berkata...

makkk jatuh chinta u olss! hahaha.

mummy_adam berkata...

alalaaa hensem..

Aida berkata...

i nak cop jadi anak menantu i bley ?? mlm ni gak nak produce anak baru .. hahaha