Jumaat, November 04, 2011

RM8 per entry..

DUA orang anak = RM16! Mahalnyeeeeeeeee lahai.. Padehal tak ada pun sangat kat dalam tu... Sedih! Untung atas angin je... Yang peliknye, kids kena bayar... Parents pulak free!!! Hahahaha.. Padehal parents pun join sama melompat main2 dalam tu... Sengal.. Wakakaka.. Jangan kata parents, bibik dan atuk nenek pun join sama okay.... :p
Ohye, masa ni Qila dah pakai spender baru.. So dia bebas lari sana sini tanpa perlu memegang spender dia.. Ihiksss...
Alaaaaaaaaa... Blur pulak gambar dari Samsung Galaxy S II baru Daddy ni.... Kata 8mp... Bluweeekkkk!
Cer cari mana aku???? Agak scary okay sebab kalau biar kids naik sendiri, diorg main turun je... Laju dan takut kepala sampai bawah dulu.... Sebab ada seorang chinese kid umur dalam setahun lebih, maid dia lepaskan dari atas, nenek tunggu bawah... Hamik ko... Macam hero Tamil ok dia tergolek kepala turun dulu... Scary okay.... Menangis budak tu sebab sakit dan terperanjat.. Takut terkehel je tengkok kan.. Tu sebab aku tak lepaskan Qila main sendiri.. Mmg untuk budak besar je benda alah ni... Dahle berebut2 bertolak sesama sendiri... Tinggi tuuuuuuuu... Curam plak tu... Qila pun main sekali je pastu dia tanak dah... Dahle nak naik tangga tu sgt curam, takut terbalik ke belakang je... Aku ni gayat uols... Tapi gigih gak panjat sebab dah bayar RM16!!! Nguahahahaha..
Ada satu kisah sadis! Bi gi keluar jap isap rokok.. So aku sorang je handle bebudak ni... Ariq memula takut.. Dia tanak masuk playzone ni.. Hover kan... Masa baru masuk tu Qila macam biasa lari sana sini ushar ape dia nak main, aku pun lepaskan Ariq.. Dia jalan slow2 ushar line... Sekali aku tengok dia meluru lari keluar dari playzone dan terus lari ke shoplots berhampiran.. Berdesup laju okay dia lari.... Macam lipas kudung........ Aku jerit kat Qila supaya stay jangan gerak gi mana2, pada masa yang sama aku lari kejar Ariq... Sian Qila terpinga2 kena tinggal... Hahahaha... DUA kali okay Ariq buat macam tu.... Penakut yarabbi tapi yang kau lari keluar tak tentu hala tu tak tahu takut pulak! Bertuah punye anak!!!
Tapi bila dah lama2 kat dalam tu, terus happy dan tanak balik!! Memang bertuah!!
Nak amik gambar dia pun susah!
Ko tengokkkkk.... Ariq tanak main dengan kakak, so terpaksa Mummy main sekali... Tapi terpaksa grip bahu dia takut dia lari lagi... Boahahahahaha.. Mummy kijam...
Suka gambar ni.... Qila nampak happy sangat2..... Mummy pon.. :) Ngeeeeeeeeee...
Sekali lagi kekejaman berlaku bila Ariq tanak pandang camera... Kan dah kena grip kepala tu... Akekekekekeke....

Oklah.. Penat dah ni.. Aku taip entry ni pun terrasa penat sebab terbayang2 mengejar Ariq dan melompat2 kat dalam tu dgn Qila dan Ariq.... :P

7 ulasan:

juliana berkata...

tgk muka mummy rase mcm kakak qila & ariq jer...bkn cam mummy diaorg....hehehehe sweet moment....

Fazlinil Irma berkata...

untung la mummy size kanak2 ribena jugak.. kikii.

Ainul Hayat berkata...

Nape dalam gambar ni Kak Marsha nampak cam dak skolah? HEHEHEHE....cam belasan tahun tu

anasaliza berkata...

Auni baru main slide tue, kt sini main tue sj 15min harganya qr10..mahal yg amat!!ari tue pegi ngan kwn dia, kalau sorg2 kompem dia xnk..hihi

Mrs. Mazlan berkata...

kak, tolong la yg gamba last tu x bole blah btl..haha..lawak sungguh muka ariq.

norhidana berkata...

heheheh biasalah diaorang nk untung je lebih... paling suke gambar yg last tu... hehehehe mmg kijam sungguh mama itu

tp serius akak nmpak cam kakak qila ngn ariq je... hehhe

Aida berkata...

sampai mcm tu skali kena ajak Ariq bergambar ye .. wakakaka ..