Khamis, November 03, 2011

Peristiwa spender terlondeh.. Heheh

Masa ni Mummy cuti..... Mummy terlewat bangun sebab penat baru balik dari PD sehari sebelum tu... Qila pun terlewat gi school tapi belasah... Balik tu kami jenjalan JJ untuk beli apa ek tak ingat...

Mummy lapar sangat masa ni so ajak Daddy makan Donuts dulu.. Lepas makan nilah kes spender terlondeh berlaku sebab Ariq lari sana selit sini... Memang kelakar gila bila diingat balik tapi takdelah aku nak amik gambar kaaaaaaaann... Mahu kena telan dengan Bi nanti... :p

Tapi tengok muka innocent Qila... Hahahaha... Sadis hokey...
Qila and her favorite Donuts... Makan sekeping setengah..

Walaupun pakai spender longgar sikit pun dia tak komplen... Memang ikut perangai Mummy sungguh... Tak suka nak menyusahkan org lain.. Huhuhu...
Owhhh.. Headband tu baru je beli.. Kat kedai RM5.. Hehehehe.. Dia selalu komplen rambut dia jahat sebab asyikkk tutup muka dia.. Hehehehe..
Minum air Daddy...
Si adik yang hyper ni makan pun kunyah tak kunyah je... Mummy terpaksa pegang dia sentiasa sebab dia laju je nak turun dari kerusi nak makan sabil berjalan....
Dia pun suka Donuts flavor yang sama dengan kakak iaitu yg ada chocolate rice ni...
Bila tanye macam mana adik senyum??? Dia akan senyum but this time tak nampak gigi sebab mulut tengah penuh... Huhuhu...
Ni burger Mummy yang super lembut... Sedaaaaaaaaaaaap sangat! Ohye, ni kami makan kat JCo jers...

Cepatle pukul 5ptg tak sabar nak peluk anak2 dan bapak anak... ;) Malam JUMAHAT yo... :p

5 ulasan:

Lelord berkata...

hah londeh lg ke? ekekekeke

Marsha~ berkata...

taklah.. ni yang haritu punye gambar... huhu

mummy_adam berkata...

hehehee.. nasib baik qila kecik lagi..

oneyani berkata...

Bestnye jco..yani pernah dgr je..tp xsempat nak merasa lg..lg best dr big apple eh?

Ainul Hayat berkata...

J-Co mmg terbaik kak marsha....setaaappp