Selasa, November 29, 2011

LCCT-Kota Kinabalu


Aku ingat flight aku pukul 8.50am, choooyyyy... Rupanya itu adelah boarding time bebeh... Boarding time! Bayangkan betapa awal aku bangun tadi... Terkulat2 peluk ciom anak dan suami, saying good bye in a saddest way... Hahahaha poyo.... Singgah di RNR Pedas Linggi untuk yak sebab sakit perut...... Memecut keta dengan laju di Lebuhraya Utara Selatan menuju ke LCCT yang nan hado ni...... Laju2 ke Air Asia kiosk utk print boarding pass.... Sekali, choooy... Agency dah bayar RM20 untuk CTRF yang aku susah2 gi buat web check in wat gapo?!

Mana aku taaaaaauuuuuu....... Nampak sangat aku tak ambil berat langsung pasal ni semua.. Passport pun lupe nak bawak... Packing pun baru start jam 1 pagi tadi... Huhuhuhu...

Ohye, aku tak drive ke LCCT... Bi yang hantar..... Nguehehehehe....

Berat hatiku meninggalkan anak2 dan suami ni semenanjung........ Atas tuntutan kerja... Haih, aritu ke Bt Pahat... Kali ni up sikitlah ke Kota Kinabalu...

Harap2 next year ke Brussel! Hahahaha.. Dalam mimpi kau!

Ohye, aku akan berada di KK just untuk 3D2N sahaja... Tapi tu pun sgt seksa jiwa raga aku tak dapat berada di samping Bi dan anak2... Tambah2 lagi boarding gate P8 ni sama pulak dgn boarding gate ketika kami ke Langkawi bulan lepas... Sedih sangat bila teringatkan Qila... Haritu dia kata, dia nak ke Langkawi lagi.......... Sedih sangat.. Yelah, masa tu dia sakit... Tak sempat enjoy the moment pun... Naik aeroplane pun tak berapa nak happy sangat... InsyaAllah ek sayang..... Nanti kite naik aeroplane lagi.... Kite gi jauh sikit ye... Mana tau, ada rezeki lagi nak bawa Qila ke negara 4 musim lagi... InsyaAllah ye sayang... Doa2lah Daddy dan Mummy ada rezeki lebih nak bawak Qila dan adik gi holiday....

Sedih pulak bila tgk gambar atas... Kerusi depan hujung sekali belah kiri... Kat situlah kami sekeluarga duduk masa tunggu boarding time...

Iyeee... Aku ni mmg kuntum dan sendu sikit bila bab anak2 ni.... Jiwa ni kuntummmmmm je... Banyak sangat tgk drama korea sedih le ni... Eh iye ke? Huhuhuhu...

Eh.. Lapar pulak...

Ohye kan.. Lupe naka cakap.... Ingat entries 'Sempena Ulangtahun Percintaan yang ke 15 tahun?'

Yang korang dok gila sangat nak baca sambungannya ituew...... Nguehehehehe...

Harini, 29 November... Genap 16 tahun aku bercinta dengan Bi......... Genap setahun jugak entries yang aku karang 10 episod tu.. Enam Belas Tahun... Menyemai cinta dengan lelaki bernama Muhamad Zaki...... Lelaki yang sayang2 aku cintai dan kadang2 membuat darah aku naik... Kadang2 buat darah aku turun! Kadang2 buat aku rasa sangat angau... Kadang2 buat aku rasa aduhaaaaiii nak telan2 je dia....

So semalam kami sempat keluar berdua.. Having romantic dinner together... Dress up, macam first date pulak... Hehehehe...

Selamat UlangTahun Percintaan yang ke 16 tahun Sayang.... Ling bangga dengan diri Ling tau...... Sebab dapat tundukkan seorang lelaki hot MRSM Muar, yang katanye top 3 paling handsome (ni kawan lama aku yang kenal Bi yg bagitau kat aku baru2 ni) untuk jatuh cinta dengan Ling 16 tahun yang lalu...... Hahahahaa... Aku lalu je sebelah dia, dia dah tak tentu arah dah uolssss! Terus ajak date... Hahahaha... Berapa mudahnye kecundangkan top 3 ni uolss... Sap sap soi je... Kalah jugak dia di tangan I... Muehehehehe..

Eleh... Top 3 paling nakal koooowwttt.... Itu aku caye lah...

Eh ni ape melalut plak ni......

Hahahahaha.. Sangap uols tatau nak buek apo sbb flight lama lagi... 9.30 am uolssss... Lama tuuuuu... Huwaaaaa...........

Ok bye!

- Posted using BlogPress from my iPad2

3 ulasan:

zoe berkata...

hahaha. sweet sgt. mrsm muar tuh, mesti kenal dengan cikgu kherman, die student mase zaman2 suami akak kot,. hehehe. anyway kak, take care yerr! have fun di Sabah. sabah best!

~~Sue eLLa~~ berkata...

sue baca sue senyum2!wahh...16 tahun okkkk...huwahhhh..hebakkk..!!!

anasaliza berkata...

Best ke KK kak??

Ingat lg yekk tarikh bercinta, ana x ingat dah..hihi