Jumaat, November 18, 2011

Indahnye bila ada Daddy...

Kalau ada Daddy, sebolehnye Daddy akan hantar Mummy gi office setiap pagi..... Then pergi breakfast sama2 lepas Mummy swipe card.. Ihiks....

Selalunye tempat favourite Daddy iaitu kedai bola.. :D

Bila tanye Qila, nak makan nasi lemak ke roti canai??? 

Dia jawap laju... "Roti canai!!!!!!!!!!!" 

Disebabkan kedai tu takde roti canai, terpaksa Daddy gi kedai lain, bungkus 2 keping roti untuk anak dara dia, then gi breakfast nasi lemak kat kedai bola... Hehehe..
Qila sangat happy... Siap buat hidung aeroplane bila Daddy belikan dia roti canai.... Hehehehehe...
Jom makan nasi lemak!
Terkedek2 dua beradik ni berjalan.... Dah mcm kembar tapi beza tinggi dan berat badan.. Hehehee..
Tak sabar nak ngap!
Ariq jakun tengok ayam.. Ape daaa... Seboleh2 dia nak kejar ayam jantan tu.. Bertuah ko nak.. Kena patuk kang baru tau... Ohye, masa ni masing2 belum potong rambut... 2 hari sebelum raya haji ni.... Dah panjang sangat dah rambut Ariq masa ni.... Sian dia asyik tercucuk mata...
 Tak habis2 dengan hidung aeroplane dia.. Hehehehe..
Ariq memang suka makan nasi lemak... Makan kosong je pun...
Pas kena roti canai setengah keping, Qila tukar selera.. Dia nak nasi lemak layan dengan telur goyang... Almost 2 keping telur dia bedal.. Dia mmg hantu telur goyang...

Hehehehehe... Ok dah tu je nak cite....

4 ulasan:

Ainul Hayat berkata...

Telur goyang tu ape kak? Telur dadar ke?

Fazlinil Irma berkata...

eeiii.. geramnya tgok idung aeroplane tu. meh nak tarik sikit.

alhamdulillah.. seronok tgok qila dah sihat.

Marsha~ berkata...

ainul.. telur goyang tu telur mata kerbau tapi kuning dia tak masak sangat.. cair gitu.. so kuning dia bergoyang bila kita bawak pinggan tu kan.. hehehe

Aida berkata...

dushhh .. aku duk pikir apa lah telur goyang .. hahaha ..
dina pun suka telur kuning yg tak masak sangat .. tebuk sikit kat tengah dan letap kicap .. perghhh .. mmg sedap ..