Khamis, November 17, 2011

Hasil gambar dari Samsung Galaxy S II Daddy...

Petang-petang jenjalan dengan anak-anak..... Eh silap.. Ni pagilah lepas breakfast... :P
Saje try tengok... Cun tak gambar dari android tu... Kata  8 megapixels kaaaaaaaaaaannn... Hahahaha.. Mode dengki... :p 
Ohye.. Ni latest pic A'qila dengan rambut baru dia.... Pendek dan nipis sikit kat belakang... Mata still lebam gara2 accident dengan Ariq.... Huhuhu.. Lama gilos lebam dia nak baik... Hilang comel selama seminggu lebih!

Masa ni Mummy sangat kiasu... Malam tadi hujan so slide agak kotor dan basah sikit... Mummy ambil sekotak tisu dari kereta Daddy dan lap itu slide!! Anak2 punye pasal kan... Janji diorg dapat main slide... Ariq tiru ambil tisu dan lap... Sangat comel!!
Dan sangat macho bila dia tolong bawakkan beg kakak tu... Kakak nak main slide susah nak gerak so adik tolong bawakkan sebab adik boy... Boys kan selalu tolong bawakkan beg girls kalau beg tu ala2 membebankan atau berat... Macho kan?? Hehehe..

Tapi kalau dah besar Ariq buat macam ni untuk gf Ariq, siaplah.... Mummy pial telinga gf Ariq tu.... Ngada ko nak suruh anak aku bawak henbeg ko! Muahahahahahahahaha....
Hek eleh... Bukan main macho berjalan macamle dah umur 6 7 tahun kan??? Meh ciom sikit meh!!
Kami main kejap je sebab nak rushing balik rumah nenek... Jadilah janji merasa gak diorg main slide kejap...
Sangat seronok duduk area rumah I ni uols sebab tepi pantaiiiii... Dan banyak playground untuk anak2 main pagi dan petang... Nak cari lauk fresh pun dekat dan senang.... Sedih pulak sebab rumah baru nanti adelah jauh di tengah2 bandar... Tak merasa dah semua ni nanti.... :(

Takpelah, berubah angin sekali seumur hidup best jugak... Dari kecil duduk tepi pantai.... Sesekali merasa duduk tengah bandar.. Baru urban sikit kan..

Urban abah mung... Wakakakakakakak..

Okay bye... Qila dah call suruh Mummy keluar... Dia dah sampai dengan Daddy nak ambil Mummy.... Daaaaaaaaaaaa....

6 ulasan:

Aida berkata...

seronok kan bila en suami datang menjemput .. terasa diri mu begitu berharga .. ngeh ngeh ngeh

LIP (^_^) berkata...

Gentleman la ariq help kakak...:)

gee ryder berkata...

cantik gambar...terang!
comel rambut baru qila...

takde maknenye urban duk tgk bandar kekeke

~~Sue eLLa~~ berkata...

hahhahhaaa..biasa laa kak...Ariq mmg sanagt gentleman...takpa kak..jgn risau..kalau sue ngn ariq nnti sue tak suh he bawa handbeg sue..muahahaha......mode : gatai aja ngn ariq ..wakakakaaa

Marsha~ berkata...

Sue... Wakakakakaka... Hahahaha.. Boleh jers....

Aida berkata...

Baguslah ariq ni .. jgn nanti duk tlg kepit handbag gf sudahlah ye .. tak rela aunty .. wakakaka