Isnin, November 14, 2011

From Batu Pahat with LOVE....

Skrg tgh lunch break.. Tadi lunch pekena nasi beriani + ayam merah dan sirap bandung... Perghhh petang ni mata sure melekat punye lah... Harus layan tido je kot dalam bilik ni haaa... Tak kuasa dah nak turun... Muahahahaha....

Semalam aku agak takut gak tido sensorg... Tv aku biarkan terpasang sampai pagi... Wakakakakaa... Langsir pun aku tak tutup sebab dr view tingkat 12 ni, menghadap Pasaraya The Store Bt Pahat mmglah tak menakutkan langsung... Meh tunjuk sket meh...



Memang breathtaking yang so-so lah uols..... So aku tutup day curtain je... Feeling2 tido kat New York gitu sebab ditemani lampu2 neon... Muahahaha...



Haaaa... Tu adelah The Store... Last time aku gi The Store adelah berbelas tahun dulu daaa... Muahahahaha....

Tapi kalau view menghadap dinding bangunan, harusss aku tutup lah kan......

Bilik was ok jers... What do you expect? RM185 kot semalam... Apelah yang ado... Eh tapi ade bath tab... Heheheh... Telefon pun rusak.. Nasib baik aircond sejuk gilos....

Aku dtg sini pun bukan as organiser so you shut up lah bak kata penganjur kan... Prg dah bagi duduk free lagi kau mahu bising.....

Meh saje nak show off bag persidangan yang soooooo cheeky di mata aku....



Orange dan green color uolss! Tapi amik pakai Ipad ni tak jelas sangat color dia yg ceria tu.... Comel kan? Nak bagi satu kat Bi.... Muahahaha... Tetiba I dapat dua pulak kan..... Bleh buat letak lappy kan....

Eh dah bosan dah duduk sini... Nak jenjalan malas gile sebab ngantuk... Aku tak terlibat sangat pun... Just uruskan peserta dr university aku jers... Diorg yang ade seminar kat sini... Aku uruskan kebajikan dan tpt tinggal diorg kat sini jers... Hermmm... Harap esok Bi bawakle anak2 dtg sini... Rinduuuuuu sangat.......

Oklah... Jap lagi sambung update psl perjumpaan aku dgn Yana.... After 4 years plus bebeh tak jumpe.... :p

- Posted using BlogPress from my iPad2

7 ulasan:

Lelord berkata...

kahkahkah telpon rusak yek g arr public pon :P

norhidana berkata...

heheheh... ohooo tkt gk ek tdo sorang2

ingt akak yg berkursus rupenyer akak menguruskan je ...pttlah blh rehat2

far_east berkata...

perghh sedap nyer kak pekena nasi beriani

Ummi berkata...

eh..orange dgn GREY ke GREEn?heheh..obses green le katekan..(^__^)

Marsha~ berkata...

Dia more to green taik kerbau gitu.. Hehehe.. Dlm gmbr mmg nampak grey... Hehehehe

Marsha~ berkata...

Lela... Hahahahahahawau.....

Aida berkata...

telepon rosak ke ?? mungkin dia malas nak ganti sbb dia tau rakyat malaysia semer pakai hp .. hahaha