Selasa, November 15, 2011

First time Qila dan Ariq jumpa Auntie Yana Samsudin...

Rindunyaaaaa kat Qila dan Ariq.... Rindu sangat.... Rasa nak balik malam ni juga... Asyikkkk tengok gambar2 diorg kat Ipad dan BB.... :( Lebih2 lagi td keluar dinner dengan Farah dan anak2 dia Harris dan Rio.... Teringatttttt pulak dgn anak2 kat rumah tu.... Td dgr suara kat phone, aduhaaaaiiiiii.......

Ohye... Malam ni baru teragak nak update kisah first time Qila dan Ariq jumpe artis... Muahahahaha... Jakunlah uols... Apetah lagi kalau artis tu darah daging diorg... Mummy ni just bau2 bacang jers.... Qila ngan Ariq ade gak title sedara rapat dgn Yana ni sebab sah2 mak saudara diorg kan... :p

Yana sangat comel dan sweet bila kat luar.. Maksudnya live lah tanpa make up tu semua... Lebih cantik dan sweet dr dalam tv... Last mummy jumpe dia masa wedding mummy dulu.... Tinggi lampai chinese look orgnye.... Tak mcm org Yong Peng poooonnn... Hehehe....

No wonder nenek Bi sayang sangat kat Yana ni.... Yana mmg sangat pandai melayan orang tua2... Cara dia salam dengan nenek Bi (belah mak), cara dia berbual... Belai pipi org tua tu, alahaiiiiiiii... Sangat lembut dan loving... Padehal bukan nenek dia pun... Sebab nenek dia yang betul adelah belah abah Bi..... Tapi dia layan sama mcm dia layan nenek dia sendiri.... Tak plastik pun sbb kite tahulah org plastik mcm mane kaaannn....

Tak macam Mummy.... Mummy ni kejung.. Layan atuk nenek biasa2 jers.... Maklumle, Mummy ni rock... Hati kental rock kapak.... Yana ni pop balada... So sangat sweet dan lembut je dia berbual dgn org2 tua... Patutlah nenek Bi sayang sangat dengan cucu dia yg seorg ni..... Skrg baru Mummy tahu... Bukan sbb dia artis ye.... Sebab dia mmg ada karisma untuk disayangi oleh org2 tua... Seriously.... Sangat polite... :)


Inilah dia Yana..... Siapa ek yg minat sgt dgn Yana ni.... Nah tgk puas2 meh.... Tinggi lampai orgnye... Cicir Mummy tau......


Qila sangatle cheeky pulak time ni.... Dia ikut Daddy dia jelir lidah.... Yang si Ariq tak sudah2 dgn peace tak jadinya tu.... Tapi skrg dia dah terer buat peace uols! Hehehehe.... Hiskkkk... Rindunyaaaa kat dua budak bertuah ni.... Tak sabar nak balik... Mummy dah beli mcm2 utk anak2 Mummy tau......


Hahahahahaha.... Last2 Ariq tunjuk gak peace dia yg tak jadi tu..... Ohye, Yana datang bawak somebody yg sangat can do.... Handsome sepadan secucuk dengan dia... Dialah yang tolong amik gambar kami.... Masa ni kami masih kat Subang... Rumah mak sedara Bi tapi belah Mak dia... Yana cousin Bi belah Abah....


Pasni entah bila dapat jumpe lagi....... Masing2 sibuk.... Agaknye kalau jumpe pon, masa wedding Yana lah kot... Tapi entah bila... Muahahahahahaha.....

Hopefully Yana maintain sweet mcm ni smp bila2... Tak sombong dan bongkak dengan sedara mara walau dah bergelar artis fofular... Skrg ni pun dia dah fofular... Anak emas David Teo ni...... Kalau ade watak tambahan jadi mak2 jangan le lupe Kak Marsha eh... Wakakakakakakakakaka......

Nak jugeeeeeekkkkkkk........

Mak pun teringin nak glams uols... Muahahahahaha....... Yana ade blog tau... Google je nama dia sure jumpe punye... Hehehehe...

Okaylah........ Nak titon... Nak mimpi peluk Qila dan Ariq..... Oooppppssss... Peluk Daddy jugekkksss... Muehehehe....

** Oppppsss.. Pembetulan telah dibuat oleh sang suami.. Abah Yana adelah abang kepada Abah Bi.. Bukan adik ye... Muehehehe... Aku pun lupe.. Boleh??!! :p


-Posted using BlogPress from my iPad2

7 ulasan:

Lelord berkata...

hohohohoho aku mmg tau blog yana

Ainul Hayat berkata...

Muahahaha....meletops akak bwk watak mak-mak nti...ekekeke

zoe berkata...

wah... bestnye kan jumpe Yana mcm tuh jer.. kate sedara.. hehehe. YAna memang cute, cun. x sombong pun..ni yang lagi bertambah sayang dengan Yana!!!

norhidana berkata...

suke yana yg sweet, suke posing qila pandai dia...

Aida berkata...

perghhhh .. sedara artis popular tu .. saya pun suka tengok dia .. dia sweet sangat kan!

laila berkata...

minat dia jugak! sweet sgt dia. still panggil dia wawa sbb 1st kenal dia dlm adnan sempit as wawa. huhu

anasaliza berkata...

Dia nie ke yana shamsuddin..ana suka sgt dia nie, tp ana xtau nama dia..suka sejak tgk dia berlakon cita apa ntah dulu..ishhhh..nnt kim salam kt dia ekk..hihi